Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Το τρένο σφύριξε ξανά στο Λεύκτρο - Μεγάλες ζημιές στο σταθμό (vd)

Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου διοργάνωσε  τριήμερη εκδρομή του Αγίου Πνεύματος 7-9 Ιουνίου 2014 που περιλάμβανε το γύρο της Πελοποννήσου,  (Ναύπλιο-Ελαιοχώρι-Κυπαρισσία-Ανάκτορο Νέστορος-Μεθώνη-Αρχαία Ολυμπία).
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο μυθιστορήματα παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση του ΣΑΟΟ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 6ηΙουνίου 2014 ώρα 8:30, στο εντευκτήριο του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων στην Τρίπολη, Δεκάζου 9-11, με αφορμή τα 30 χρόνια από το θάνατο του Χαλκιδαίου Λογοτέχνη Γιάννη Σκαρίμπα, εκδήλωση με θέμα: «ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΜΑΡΙΑΜΠΑ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» ΤΟΥ ΚΝΟΥΤ ΧΑΜΣΟΥΝ». Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στο Α.Π.Θ. Ξενοφώντα Κοκκόλη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανάστατοι χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων στην Αρκαδία για τα σενάρια περί «φόρου ιδιοκατοίκησης» - Διαψεύδει το Υπουργείο Οικονομικών

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων στην Αρκαδία δημοσιεύματα και σενάρια που έκαναν λόγο για φόρο ιδιοκατοίκησης, ένα νέο χαράτσι για όσους διαμένουν σε ιδιόκτητες κατοικίες!
Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ήρθε η κατηγορηματική διάψευση από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών!
Διαβάστε περισσότερα...

«Ένας στους δύο δεν μπορεί να πληρώσει τον ΟΑΕΕ στην Αρκαδία» (vd)

"Μόνο εξαγγελίες ήταν τα όσα ακούσαμε προεκλογικά ότι θα έχουν οι οφειλέτες του ΟΑΕΕ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι χειροπιαστό", δηλώνει ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα...

Οδυσσέας: «Κόμμα «σουπερ-μάρκετ» ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε»

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Real News ο βουλευτής Αρκαδίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, γράφει:

Διαβάστε περισσότερα...

Σμυρνιώτης: «Ο απροσδόκητος χαμός της Ελένης μας έχει συγκλονίσει όλους»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, με συλλυπητήριο μήνυμα του, αναφέρει: «Μερικές φορές τα λόγια είναι τόσο φτωχά να περιγράψουν την ίδια τη ζωή.
Διαβάστε περισσότερα...

Βροχερός ο καιρός το επόμενο διήμερο στην Αρκαδία

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει σποραδικές βροχές ή καταιγίδες για σήμερα στην περιοχή της Αρκαδίας, ενώ για την Κυριακή, προβλέπονται το ίδιο σκηνικό κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλαδικές-Καλύτερες οι επιδόσεις, άνοδος των βάσεων

Αποκατάσταση της ...τάξης θα υπάρξει φέτος στο ρετιρέ των ΑΕΙ όπως αναφέρει η εφημερίδα "Καθημερινή". Για την εισαγωγή στην πλέον υψηλόβαθμη σχολή, την Ιατρική Αθηνών, αναμένεται να απαιτηθούν τουλάχιστον 19.000 μονάδες, όριο από το οποίο βρέθηκε "κάτω" πέρυσι η βάση της σχολής (18.916 μόρια) για πρώτη φορά από το 2002, όταν τότε κατρακύλησε στις 18.835 μονάδες.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...