Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Γκίκας Χαρδούβελης – Τα παιδικά χρόνια στην Κυνουρία, οι συχνές επισκέψεις στα Πούλιθρα και η μακρινή συγγένεια με τον Ρέππα!

Είναι ένα όνομα το οποίο από σήμερα μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Ενώ, μέχρι χθες, τον γνώριζαν ελάχιστοι, τώρα είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών και παίζει κομβικό ρόλο στη νέα Κυβέρνηση.
Ο λόγος για τον Γκίκα Χαρδούβελη ο οποίος σε τοπικό επίπεδο τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, για έναν επιπλέον λόγο. Επειδή είναι από την παραλιακή Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

«Το φιλότιμο και η αντοχή του προσωπικού της ΔΕΗ Μεγαλόπολης έχει εξαντληθεί»

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών της ΔΕΗ Μεγαλόπολης αναφέρει ότι «σοβαρά προβλήματα  δημιουργούνται στον ΑΗΣ Μ - Β  από την έλλειψη προσωπικού για την κάλυψη βασικών θέσεων εργασίας στον Τομέα Λειτουργίας και Συντήρησης με αποτέλεσμαη μη έγκαιρη κάλυψη τους να δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλεια της Μονάδας, αλλά και για την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.
Διαβάστε περισσότερα...

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πάπαρι (εικόνες)

Πλήθος πιστών,  ενοριτών και  συγχωριανών εκ της Αθήνας και  της Τριπόλεως  καθώς και  κατοίκων των διπλανών χωριών, κατέκλισαν από πρωίας τον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο ομώνυμο και ριζικά ανακαινισμένο  εκκλησάκι  στο χωριό Πάπαρι. 

Διαβάστε περισσότερα...

Οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας

Το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Με τη χάρη του Θεού, ένα ακόμη εκπαιδευτικό έτος έφθασε στο τέλος του.
Διαβάστε περισσότερα...

Πότε ορκίζεται Υφυπουργός Ανάπτυξης ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Τα νέα μέλη της κυβέρνησης (μεταξύ των οποίων και ο νέος Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος) θα ορκισθούν από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος
Διαβάστε περισσότερα...

Νοτιοκυνουριάτης ο νέος «Τσάρος» της Ελληνικής Οικονομίας Γκίκας Χαρδούβελης!

Πόσοι ξέρετε ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης όχι μόνο έλκει την καταγωγή του από τα Πούλιθρα της Νότιας Κυνουρίας, αλλά μάλιστα διατηρεί και σπίτι εκεί;
Διαβάστε περισσότερα...

Οριστικό – Υφυπουργός Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος!

Υφυπουργός Ανάπτυξης τοποθετήθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, που έγινε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.
Ουσιαστικά, με την εξέλιξη αυτή, επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία» το οποίο από μέρες είχε γράψει ότι ο Αρκάς βουλευτής βρίσκεται ανάμεσα σε Υπουργείο Υγείας και Ανάπτυξης.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...