Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοπή πίτας και αποκριάτικο γλέντι από την ΕΤΕ ΔΕΗ Τρίπολης (vd)

Κοπή πίτας και αποκριάτικο γλέντι από την ΕΤΕ ΔΕΗ Τρίπολης (vd)
Το Σάββατο 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας μαζί με αποκριάτικο γλέντι, της ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ( Τ.Δ.Ε. Ε.ΤΕ Δ.Ε.Η. Τρίπολης) της Ε.ΤΕ. ΟΜΗΛΟΥ Δ.Ε.Η. - Κ.Η.Ε. (Ε.ΤΕ. ΔΕΗ (Ένωση Τεχνικών Δ.Ε.Η.) στο κέντρο Πεινακοθήκη στην Τρίπολη . Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα, μοιραστήκαμε στιγμές χαράς και διασκέδασης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κύριος Σάσσαλος Ιωάννης , ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. κύριος Καρράς Αντώνιος (Antonis Karras) , ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. Κύριος Μανιάτης Κωνσταντίνος (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ) , ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΤΕ. Δ.Ε.Η. κύριος Κουνούκλας Στέφανος (Stefanos Koynoyklas) , ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ε.ΤΕ. Δ.Ε.Η. Κύριος Τσίγαλος Κωνσταντίνος (Κωνσταντίνος Τσίγαλος), τα μέλη της ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η κύριοι Καμπησιούλης Παναγιώτης (Takis Kampisioulis) & Κιντής Μάριος (Marios Kintis) και ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κύριος Γκιουλαφέντης Ευάγγελος (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΟΥΛΑΦΕΝΤΗΣ) . Το καλωσόρισμα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Δ.Ε. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ Ε.ΤΕ. ΟΜΗΛΟΥ Δ.Ε.Η. Κ.Η.Ε. κυρίου Μαρίνου Σωτήριου (Sotiris Marinos).
Φίλες και φίλοι προσκεκλημένοι, μέλη του Σωματείου μας, κύριες και κύριοι συνάδελφοι .Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματίου Ε.ΤΕ. Δ.Ε.Η. Τ.Δ.Ε. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σας καλωσορίζω σε μια ιδιαιτέρως σημαντική για εμάς συνάντηση . Σας εύχομαι καλή χρόνια, ευτυχισμένο , δημιουργικό και όσο το δυνατό λιγότερο προβληματικό το 2024. Όλοι ελπίζουμε τα δύσκολα να είναι πλέον πίσω μας και από εδώ και πέρα να έχουμε την ευκαιρία να ακολουθήσουμε έναν δρόμο ομαλότητας, προόδου και ανάπτυξης . Επιτρέψτε μου όμως να πω, ότι ο δρόμος αυτός δεν είναι αυτονόητος και δεδομένος .
Το ότι βρισκόμαστε εδώ είναι σημαντικό . Μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε , εμείς εδώ σήμερα τα αφήσαμε όλα στην άκρη γιατί μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό . Το ενδιαφέρον μας για τον συνάδελφο . Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν «αόρατο» εχθρό όπως είναι το ρεύμα , γι’ αυτό θα σταθώ για μια ακόμα φορά , στην σημασία των προληπτικών μέτρων εν ώρα εργασίας , γιατί το σημαντικότερο όλων είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας και να γυρίζουμε κάθε μέρα στα σπίτια μας και στις οικογένειες μας .Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική , ενότητα με ισορροπία και αληθινές επιτυχίες . Σας ευχαριστώ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...