Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απίστευτη ιστορία μιας ... λάμπας στη Γορτυνία!

Η απίστευτη ιστορία μιας ... λάμπας στη Γορτυνία!
■ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ..ΛΑΜΠΑΣ ■
Για γέλια ή για κλάματα;
Γράφει ο
Πάνος Χουντής
▪Η σημερινή μου ανάρτηση, αναφέρεται στην εξιστόρηση προσωπικών πραγματικών γεγονότων υπομονής, οργής αγανάκτησης, αηδίας, θλίψης και πολλές φτηνές γελοιότητες, από τον απαράδεκτο τρόπο διοίκησης του δήμου Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας.
Εσείς με προσοχή και υπευθυνότητα, θα ψάξετε τις τυχόν ομοιότητες, πανομοιότατες συμπτώσεις, με τον τρόπο διοίκησης του δικού σας Δήμου, με τον Δήμο Γορτυνίας, ο οποίος είναι παράδειγμα για ...κλάματα και θλίψη !
▪Πάμε λοιπόν στο σημερινό μας θέμα, που αφορά τα Λαγκάδια Αρκαδίας!
Επάνω στον δημοτικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο που ενώνει τον οικισμό με την συνοικία Αγία Τριάδα, υπάρχει μια κολώνα του δικτύου του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, όπως φαίνεται στην πολύ κατατοπιστική φωτογραφία της ανάρτησης.
▪Πίσω από την κολώνα, φαίνεται ένας τσιμεντένιος οικίσκος που στεγάζει το ηλεκτροκινούμενο μοτέρ, για την σωστή υδροδότηση των κατοίκων των Λαγκαδίων, με το κοινωνικό αγαθό που λέγεται πόσιμο νερό.
Η συγκεκριμένη κολώνα ηλεκτροφωτισμού φωτίζει τον δημοτικό δρόμο των πεζών, των διερχόμενων αυτοκινήτων ταυτόχρονα και τον χώρο πρόσβασης του μοτέρ της υδροδότησης. Δηλαδή, μια λάμπα για 3 σοβαρότατες χρήσεις!
▪Γύρω στα μέσα του Νοέμβρη του 2021, διαπίστωσα ότι η λάμπα του δημοτικού φωτισμού, δεν φώτιζε! Δηλαδή επικρατούσε στο σημείο, άγριο σκοτάδι.
Σαν σωστός και ενεργός φορολογούμενος πολίτης, πήρα ..3 φορές στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Γορτυνίας, για να τους ενημερώσω έγκαιρα και επώνυμα, το πρόβλημα στον φωτισμό της συγκεκριμένης κολώνας.
Τέλος του Νοέμβρη του 2021, έκανα το τρίτο επώνυμο τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο του " δήμου" Γορτυνίας.
▪Στις 15 Δεκέμβρη 2021, έστειλα εγγράφως, μέσω του ΚΕΠ Λαγκαδίων, επώνυμη ενημερωτική επιστολή, στον δήμο γορτυνιας, με την οποία τους ενημέρωνα για την βλάβη της συγκεκριμένης λάμπας, αφ ενός και αφ ετέρου τους ενημέρωναν ότι το πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού από την συγκεκριμένη καμένη λάμπα, δεν ήταν προσωπική υπόθεση (ρουσφετάκι) αλλά αφορούσε την ασφάλεια όλων των φορολογουμένων δημοτών του χωριού!
▪Πέρασε λοιπόν ολόκληρος ο Γενάρης του νέου έτους 2022 και μπαίνοντας ο Φλεβάρης, έστειλα ένα πιό φρέσκο ενημερωτικό έγγραφο, σχετικά με το "σοβαρότατο" πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού που είχε δημιουργηθεί, από την ...καμένη λάμπα!
Αυτήν την φορά το νέο επώνυμο έγγραφό μου, το έστειλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΉ Αρκαδίας, δίνοντας πολύ αναλυτικές, αλλά και απεγνωσμένες λεπτομέρειες του προβλήματος!
Έπειτα από λίγες μέρες έλαβα email από την Αστυνομική Δ/ση Αρκαδίας που με ενημέρωνε ότι έχει ειδοποιηθεί το Α.Τ. Δημητσάνας για έρευνες....
Στα μέσα του Φλεβάρη του 2022, πήρα τηλέφωνο το 2111900500 που είναι το αρμόδιο νούμερο, για την δήλωση βλαβών της ΔΕΗ.
Σας κούρασα ε;
Λίγη υπομονή ακόμα, πατριώτες φορολογούμενοι!
Εγώ δεν κουράστηκα, διότι η αηδία και η οργή, μου έδιναν μεγαλύτερη Ιώβια υπομονή και ..γορτυνιακό πείσμα!
▪Την τελευταία βδομάδα του Φλεβάρη του 2022, ξαναπήρα τηλέφωνο το 2111900500 για να ξαναδώσω στην ΔΕΗ, την βλάβη της καμμένης λάμπας.
Μετά από 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΔΗΕ Αρκαδίας για να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες της ..βλάβης δηλαδή της καμένης λάμπας. Με ενημέρωσαν ότι θα ενημέρωναν το γραφείο της ΔΕΗ Λαγκαδίων, για την ταχύτατη αποκατάσταση της ...βλάβης, πράγμα το οποίο και έγινε σε ..1 μέρα.
▪Την 1η Μάρτη του 2022, η νέα λάμπα φώτιζε υπερήφανα τον δρόμο των διερχομένων οχημάτων, κατοίκων και τον χώρο του μοτέρ της υδροδότησης των κατοίκων των Λαγκαδίων.
▪Μόνο που τώρα η τιμή της ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, ήταν σε νέα πανάκριβα τιμολόγια, σε νέα πανάκριβα καύσιμα, σε νέα πανάκριβα είδη διατροφής, σε νέα πιο ακριβά τιμολόγια ειδών πρώτης ανάγκης και φυσικά θα ακολουθήσουν και σε πιο ακριβούς φόρους και τα ....δημοτικά τέλη!
▪Το ωραίο στην υπόθεση της καμένης λάμπας είναι ότι αφού προσπάθησα ....4 μήνες για να την ανάψουμε, βγαίνει σε κάποιο καλοπληρωμένο βοθροκάναλο, κάποιος περαστικός, στον ρόλο του "υπουργού" κάποιου υπουργείου και δήλωνε εκνευριστικά με πατρική καθοδήγηση ότι θα πρέπει οι πολίτες να σβήνουν τα φώτα και να χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό ρεύμα, όσο πιο οικονομικά μπορούν.
Το δε αυτοκίνητο να το χρησιμοποιούμε εάν είμαστε....πλούσιοι, διότι τα καύσιμα δεν είναι για τους ...πτωχούς!
Ρε μήπως πρέπει να ξαναβάλουν την καμμένη λάμπα, για να είμαστε, μεσα στο σκοτάδι, σωστοί, υπάκουοι, ανεκτικοί, νομοταγείς .....ηλίθιοι; Ε;
▪Εσεις βγάλτε όποια απόφαση θέλετε, αλλά μην κάνετε πολύ θόρυβο, διότι ο ανύπαρκτος, ανίκανος, ασήμαντος, άσχετος, ανάξιος λόγου και ακατάλληλος βλαχο-δήμος Γορτυνίας, υπολειτουργεί και πρέπει να ξυπνήσει, αφού πλησιάζουν οι ...εκλογές!
▪Αυτά για σήμερα, διότι αρχίζω και εγώ, αλλα δεν το θέλω, να ξανα-αηδιάζω.....
Άντε ...γειά σας, πατριωτάκια μου.
ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΗΣ 12-Μάρτη-2022

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 07:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @18:32 Το πώς σχετίζεται τώρα η καμμένη λάμπα μ' αυτό το παραλήρημά σου, μόνο το σαλεμένο σου μυαλό γνωρίζει. Εσύ πειθήνιο στρατιωτάκι κάτσε προσοχή, άνοιξε διάπλατα το στόμα και και τα αυτιά άκου το φασιστοειδές μουρόχαυλο που κοσμεί το πολιτικό στερέωμα, να σου μοιράζει ακατέργαστο σανό λέγοντάς σου ότι δεν κατεβάζει τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ωφεληθούν οι πλούσιοι που έχουν πόρσε καγιέν. Και κοίτα μην τον μασήσεις το σανό. Αμάσητο να τον κατεβάσεις για να γλιστρήσει και πιο εύκολα. Προς το παρόν... τράβα κι αγαπήσου με τον Πάνο. Τα χέρια έξω από το σεντόνι όμως

  • χψ
    χψ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    "λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα¨
    ΔΕΗ, ΔΕΔΗΕ, Αστυνομία, Δήμος, Κυβέρνηση, Υπουργοί...
    ούλοι φταίνε Πάνο μου????
    Ποιος φταίει τελικά, που το μπουρδοειδές στρατόκαυλο δεν κοσμεί το πολιτικό στερέωμα??? αυτό ντεεεε που ρούχνιζε ¨στα τέσσερα εσείς" και κάποιοι τότε (ονόματτα δε λέμε) καρούλιαζαν τα χέρια τους χειοκροτώντας το.
    Τι σχέση έχει αυτό με την καμένη λάμπα θα μου πει κάποιος.
    Έχει και παραέχει, γιατί το θέμα μου φαίνεται δε είναι η καμένη λάμπα (που για μένα είναι θεματάρα) αλλά ίσως γιατί .....να ρε παιδί μου, πέρασαν οι καρούλες και μπορούμε να ξανακαρουλιάσουμε τα χέρια μας ......την αφορμή ψάχνουμε.......
    Πάνο, σ αγαπώ, κατάγγειλε τα κακώς κείμενα και άσε εμένα να θυμάμαι.......εσύ σωστά τα γράφεις αλλά ισχύει η αρχική ρήση.....αρχαία μεν επίκαιρη δε.......φιλιά

  • ΠΑΡΑΛΑΔΩΝΙΣΙΟΣ
    ΠΑΡΑΛΑΔΩΝΙΣΙΟΣ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε πλήρη αποσύνθεση ο δήμος.Επί Γιαννόπουλου λειτουργούσε εφαρμογή όπου δήλωνε μέσω υπολογιστή ο δημότης Γορτυνίας μια καμμένη λάμπα οπουδήποτε στη Γορτυνία και σε 3 μέρες αυτή είχε αλλαχθεί.Τώρα δεν λειτουργεί τίποτα και πάμε από το κακό στο χειρότερο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @18:49 Προσυπογράφω. Όταν έχει κάποιος το ακαταλόγιστο, μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι κατεβάσει η γκλάβα του, πολύ απλά γιατί αφενός κανείς δεν του δίνει σημασία και αφετέρου γιατί δεν υφίσταται τις συνέπειες των λεγομένων ή γραφομένων του, ακριβώς γιατί έχει το ακαταλόγιστο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 03:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Β@@@@ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ… ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ!!

  • Γορτυνιος
    Γορτυνιος Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπες και συ τι ιστορία σου κάπου να ακουστείς.
    Όλοι έχουμε ανάγκη από 10 λεπτά δημοσιότητας .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...