Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

FORZA Λεβίδι Αρκαδίας...

FORZA Λεβίδι Αρκαδίας...
Eκφράζω τη συμπαράσταση μου και την απόλυτη συμφωνία μου με τους συμπολίτες μου και συγχωριανούς μου, από τον τόπο στον οποίο μεγάλωσα και τόσο αγαπώ, το ΛΕΒΙΔΙ ΑΡΚΑΔΊΑΣ, οι οποίοι δίνουν το δικό τους αγώνα, για τη διασφάλιση της υγείας μας και την προστασία του Μαινάλου, του Παρθένου αυτού βουνού, χαρακτηρισμένο ως περιοχή Natura.
Από εδώ που είμαι, συμπαραστέκομαι σε όλους σας και δηλώνω ότι είμαι υπέρ της διασφάλισης των δικαιωμάτων και των αιτημάτων σας.
Τάσσομαι κι εγώ κατά εκείνων που αποδεικνύουν το πολιτικό τους ήθος, το επίπεδο της παιδείας τους, την εντιμότητα τους και τις αξίες τους με πράξεις σαν κι αυτές που όχι δεν διασφαλίζουν την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, αλλά ΒΛΆΠΤΟΥΝ και τους δύο, αποδεικνύοντας την ανικανότητα τους να αντιληφθούν το έγκλημα στο οποίο προβαίνουν δίνοντας εντολές για μεταφορά απορριμμάτων στο κέντρο του Μαινάλου αυτοί που δήλωναν ως λυμένο προεκλογικά το πρόβλημα....αυτό είναι το πολιτικό τους ήθος...!
Φίλιππος Γκιντώνης

16 σχόλια

  • Χρήστος
    Χρήστος Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 09:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιώτης είχε πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις για μονάδα διαχείρισης διαλογής - κομποστοποίησης - rdf. Τα παρέδωσε έτοιμα στον Παυλή προς υλοποίηση, το μόνο που είχε να κάνει ο Παυλής ήταν να ζητήσει την αρμοδιότητα από την Περιφέρεια για να τα ξεκινήσει.
    Αλλά δυστυχώς ο φίλος του ο Πετράκης κάπου τον κρατάει και δεν τον αφήνει να κάνει βήμα.

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    O Σμυρνιώτης ήταν ο πρώτος που έβαλε μπλε κάδους, είχε έτοιμους και τους καφέ κάδους για κόμποστ και τους ακύρωσε ο Παυλής.
    Την Αγία Τριάδα ο Σμυρνιώτης θα την καθάριζε , αλλά τις ποσότητες που θα πήγαινε από την Αγία Τριαδα στη Φυλή τις εκμεταλλεύτηκε ο Παυλής το πρώτο διάστημα που βγήκε για να καθαρίσει την πόλη γιατί φυσικά δεν είχε καμία άλλη λύση

  • Τίμιος
    Τίμιος Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 01:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τιμο άλλου ζεις μάλλον! Ποια διαλογή έκανε ο Σμυρνιωτης? ποτέ? για την Αγ. Τριάδα μην ξύνεις την πληγή. Το προσωρινό ποτέ ήταν? τρία χρόνια εκεί τα πήγαινε και δεν ξέρω για ποσό ακόμα θα ειναι εκεί?..έφτιαξε εναν παράνομο ΧΑΔΑ αν ξέρεις η τον εχεις δει!!!

  • Τιμος
    Τιμος Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιώτης έχει τοποθετηθεί και επίσημα. Το πλάτωμα δεν μπορεί να ανοίξει γιατί υπάρχει δικαστική απόφαση. Κάθε οδηγός που θα πηγαίνει στο πλάτωμα αυτόματα θα πρέπει να μπαινει και φυλακή. Γι' αυτό βρήκε προσωρινά τη λύση της Αγίας Τριάδας, ταυτόχρονα προχώρησε τη λύση διαλογή- κομποστοποίησης , αλλά ήρθει ο Παυλής και τα σταμάτησε όλα. Στο Λεβίδι ποτέ δεν πήγε ο Σμυρνιώτης και είπε και ένα μεγάλο ΟΧΙ και στον ΠΑΥΛΉ όταν το πρότεινε.

  • maria
    maria Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    το Λεβίδι τι θα τα κάνει τώρα τα σκουπίδια του; θα βρει άλλο δάσος να τα πετάει; κρύψτε το καλά αυτή τη φορά μη το μάθει η Τρίπολη.

  • Ανώνυμη
    Ανώνυμη Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν ανοίξει άμεσα θα υπάρχει πρόβλημα!!! Να ανοίξει άμεσα το πλάτωμα να ξεβρωμίσουμε μέχρι να γίνει η οριστική λύση. Για το καπρίτσιο του Τσιαμούλου και του Σμυρνιωτη ζούμε αυτή την κατάσταση.

  • Πλατωμας
    Πλατωμας Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κότες λεβιδεοι σας δουλεύει ο σμυρνιωτακος με τον τσαμουλακο!!!!

  • ΑΜΗΝ
    ΑΜΗΝ Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΕΛΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ!!!

  • ΜΑΤΑΤΖΗΣ
    ΜΑΤΑΤΖΗΣ Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  • ΤΕΓΕΑΤΗΣ
    ΤΕΓΕΑΤΗΣ Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟΣ Ο ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΒΟΣΝΟΣ ΚΑΛΕ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ;;;;;

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Mην τολμήσεις δήμαρχε εσύ και η παρέα σου να έρθετε στο Λεβίδι , γιατί θα σας κόψουμε τα πόδια.
    Δε μας σταματάνε ούτε όλα τα ΜΑΤ της Ελλάδας να φέρεις.
    Παραιτήσου ΑΝΙΚΑΝΕ

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Forza δήμαρχε όλοι μαζί σου είμαστε!!!!

  • Κώστας
    Κώστας Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Και επειδή το Λεβίδι μέχρι τώρα είχε μία μικρή χωματερή για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του πρέπει τώρα να την κάνουμε χαβούζα της Τρίπολης?

  • Τσιμπουρι
    Τσιμπουρι Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστός.... ο Σακης.Η χωματερη είναι εκεί τουλαχιστον 20 χρόνια και δεχεται μεχρι και σημερα τα σκουπιδια του Λεβιδιου .Εκτος και δεν το γνωριζει ο εκλεκτος νέος που εγραψε το κειμενο.Η υγεία σας ,η natura ,τα υπογεια ύδατα έχουν προσβληθεί ανεπανόρθωτα με την δικη σας (κατοικοι της περιοχης Λεβιδιου) ευθυνη και υποκρισία.Οι λεκτικές κορωνες και τα κροκοδιλεια δακρυα λίγο ωφελούν μιας και τωρα είναι ήδη πολυ αργά.

  • anonymous
    anonymous Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γιατί βρε Σάκη να τα πάει στο Λεβίδι και να πνίξουμε το Μαίναλο και να μην τα πάει στην Αγία Τριάδα που είναι ήδη χάλια!! Πρέπει να βρωμισουμε και άλλους χώρους!! Αλλά για μην τον πούμε κωλοτούμπα τα κάνει και γιατί έταξε προ εκλογών!! 3,5 χρόνια αντιπολίτευση και είχε τη λύση στο τσεπάκι του έλεγε!!! Αφού η πόλη είναι σε έκτακτη ανάγκη ανοίγει όποια χωματερή θέλει γιατί δεν το κάνει???? Τί φοβάται??? Μάλλον είναι αγύμναστος για κωλοτούμπες!!! Ελεος!!

  • Σακης
    Σακης Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε παλικαρι απο εκει που εισαι δεν μου λες τοσα χρονια που εριχνες τα σκουπιδια σου εκει δεν σε πειραζε ετσι;;;;Τωρα που ο Δημαρχος πηρε την αποφαση για καποιους μηνες να πανε στην ηδη υπαρχουσα χωματερη σου σε επιασε το παραπονο της NATURAS. Αχ λυπαμαι για το φτωχο συμφεροντολογικο σκεπτικο σου απο το εξωτερικο.Δημαρχε προχωρα θα πεθανουν ανθρωποι αν ανεβει λιγο η θερμοκρασια στη Τριπολη ...ολοι μαζι σου ειμαστε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...