Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Δυστυχισμένε μου Λαέ, καλέ κι'αγαπημένε. Πάντα εύκολόπιστε και πάντα προδομένε."

"Δυστυχισμένε μου Λαέ, καλέ κι'αγαπημένε. Πάντα εύκολόπιστε και πάντα προδομένε."
Στις 20 Σεπτεμβρίου, για μιά ακόμη φορά καλείσαι να ψηφίσεις. Για μιά ακόμη φορά προβληματίζεσαι ποιον να ψηφίσεις, ποιον να αγνοήσεις, ποιόν να...μαυρίσεις
. Για μιά ακόμη φορά τα ίδια και τα ίδια ανακυκλωμένα πολιτικά λύματα, σε καλούν μέσα από τις τηλεοράσεις (με τα στημένα τηλεοπτικά πάνελ), τα ραδιόφωνα, το Διαδίκτυο, τις διάφορες φυλλάδες, να τους ψηφίσεις ξανά και να τους στείλεις στην νέα Βουλή για να πραγματοποιήσουν δήθεν, αυτά που δεν πρόλαβαν στις προηγούμενες!
Ποιοί είναι αυτοί;
Είναι εκείνοι που σου έταξαν να εκσυγχρονίσουν το κράτος και όταν τους έδωσες την εξουσία, το.....εκτροχίασαν !
Είναι αυτοί που σου υποσχέθηκαν ότι θα το επανιδρύσουν και όταν τους έβαλες στο κεφάλι σου, αντί να το επανιδρύσουν.......το διέλυσαν !
Είναι αυτοί που σε βεβαίωναν ότι : " λεφτά υπάρχουν " εσύ τους πίστεψες, τους έκανες νοματαίους και αντί να σου δώσουν τα λεφτά που υποτίθεται υπήρχαν, σου πήραν και αυτά τα λίγα που ....είχες !
Ψήφισαν εθνοκτόνα μνημόνια και σε αλυσόδεσαν καθιστώντας σε αιώνιο δούλο στους Διεθνείς τοκογλύφους.
Είναι αυτοί που υποτίθεται θα έσκιζαν τα μνημόνια και αντί γι'αυτό υπέγραψαν νέα εξοντωτικά. Είναι αυτοί που θα κτύπαγαν τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές στους ρυθμούς τους και αντί γι'αυτό χορεύουν εσένα στο ......ταψί !
Είναι όλοι αυτοί που έχουν το θράσος να σε καλούν πάλι να τους ψηφίσεις. Είναι η πολύχρωμη αλλά ενιαία και αδιαίρετη πολιτική συμμορία, μία «καμόρα» που την στελεχώνουν πολιτικοί απατεώνες από τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου Δημοκρατικού τόξου, που παραμένει αδιάσπαστη ότι και αν συμβεί..Είναι οι ......δυνάστες σου και οι μεγάλοι ένοχοι.
Είναι αυτοί που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το ηχηρό ΟΧΙ του 62 % των Ελλήνων στο Δημοψήφισμα και το μετέτρεψαν θρασύτατα σε ΝΑΙ, συμφώνησαν όλοι μαζί και ψήφισαν το τρίτο σκληρότερο και πλέον Εθνοκτόνο μνημόνιο.
Έχουν οδηγήσει τα δυό τρίτα του Ελληνικού Λαού κάτω από τα όρια της φτώχειας,. 1.500.000 εργαζόμενους στην ανεργία, χιλιάδες στις ουρές των συσσιτίων για ένα πιάτο φαγητό, χιλιάδες άστεγους, εκατοντάδες χιλιάδες νέους Έλληνες στην μετανάστευση και από την άλλη, άφησαν αφύλακτα τα σύνορα και πλημμύρισαν
την Πατρίδα σου με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, χωρίς να σε ρωτήσουν!
Με τους ρυθμούς που εξελίσσεται η Ελληνομετανάστευση από την μιά και η λαθρομετανάστευση από την άλλη, σε λίγα χρόνια την Πατρίδα σου από Χριστιανική Χώρα θα γίνει αλλόθρησκη.
Οι κάτοικοί της στην πλειοψηφία τους θα αποτελούνται από λαθρομετανάστες οι δε Έλληνες θα αποτελούν μία μικρή μειοψηφία γερόντων !
Θυμίσου ότι οι πολιτικοί αυτοί απατεώνες, στο παρελθόν και κατ’επανάληψη σε διαβεβαίωναν ότι δεν θα λάμβαναν νέα εξοντωτικά μέτρα εις βάρος σου και είναι οι ίδιοι που τα πήραν ξανά και ξανά, με αποτέλεσμα να σε έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση .
Με τις διαδοχικές περικοπές οι μισθοί και οι συντάξεις, έχουν καταντήσει επιδόματα .....απορίας ή και φιλοδώρημα. Πεινάς και παρ’ολα αυτά, ακόμη τους προσκυνάς ; ΓΙΑΤΙ ;
Το πλέον εξοργιστικό από όσα έχουν διαπράξει εις βάρος σου, είναι το γεγονός, ότι αφού ψήφισαν όλοι μαζί το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, στη συνέχεια προκήρυξαν εκλογές και με απύθμενο θράσος, σε καλούν εκ των υστέρων να το....επικυρώσεις με την ψήφο σου, εκλέγοντάς τους για πολλοστή φορά.
Αν το κάνεις, θα τους αθωώσεις, για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν. Αυτό θέλεις ;
Και εδώ( Λαέ καλέ κι’αγαπημένε), μπαίνει το μεγάλο ερώτημα στο οποίο στις 20 Σεπτεμβρίου, καλείσαι να απαντήσεις.
Θα τους πιστέψεις ;
Θα τους αφήσεις να σε παραπλανήσουν και πάλι και θα τους βάλεις στο σβέρκο σου, για μία ακόμη φορά, ή θα τους τιμωρήσεις;
Η απόφαση είναι δική σου.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, μέσα από το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε καλούμε επί τέλους να τους τιμωρήσεις.
Σε καλούμε να έρθεις μαζί μας για να :ΓΚΡΕΜΙΣΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ!
Νικόλαος Η.Σκαντζός
Πολιτευτής Αρκαδίας
Του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...