Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς μίλησε για την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί και την αθώωσή του - Τι είπε για τις φυλακές Τρίπολης (vd)

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς μίλησε για την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί και την αθώωσή του - Τι είπε για τις φυλακές Τρίπολης (vd)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος κατηγορήθηκε για βιασμό ενός ταξιτζή και πέρασε 16 μήνες στη φυλακή μέχρι να αθωωθεί. Λίγους μήνες μετά την αθώωσή του και την απόφαση του δικαστηρίου, με την οποία απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία, ο Γιώργος Καρκάς περιέγραψε τη μοιραία εκείνη νύχτα που τον οδήγησε στη φυλακή, ενώ αναφέρθηκε και στον εφιάλτη των ναρκωτικών που σημάδεψε τη ζωή του.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης του, είπε ότι αρχικά μεταφέρθηκε στις φυλακές ηθών της Τρίπολης και ύστερα από 20 ημέρες έφυγε για τον Κορυδαλλό.

«Είναι μία ιστορία που αν πρωταγωνιστούσα στη ζωή μου θα μπορούσα να τη διαβάζω ως σενάριο μίας ταινίας« είπε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς και συμπλήρωσε «Όλη αυτή η περιπέτεια έδιωξε τη σαβούρα από την ζωή μου... από τον τρόπο που χειρίστηκα αυτή την κατάσταση άνοιξαν αγκαλιές, δεν έκλεισαν».

«Στις 3 Μαρτίου αθωώθηκα στις 4 Μαρτίου αποφυλακίστηκα... Περίμενα 16 μήνες να βγω από τη φυλακή και μόλις βγήκα μπήκαμε σε καραντίνα» είπε ο ηθοποιός. Για τα ναρκωτικά ανέφερε: «Αντιμετώπιζα πολύ χοντρό πρόβλημα από τα 26 μου... Δεν γουστάρω καθόλου να πω δημόσια. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη (...) Η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη είχε γίνει καθημερινή μου ανάγκη. Προσπαθούσα να γεμίσω το συναισθηματικό κενό με τις ουσίες. Μπήκα στη φυλακή για αυτό» παραδέχτηκε.

«Η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη είχε γίνει καθημερινή μου ανάγκη τα τελευταία δύο χρόνια. Η συγκεκριμένη ουσία επεμβαίνει στο συναίσθημα», εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι οι χρήστες έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να ελέγξουν τη χρήση.

 

Γιώργος Καρκάς: Τι συνέβη τη μοιραία νύχτα με τον ταξιτζή

Αναφορικά με το περιστατικό με τον ταξιτζή ο Γιώργος Καρκάς είπε ότι πήρε το ταξί για να πάει σε sex shop και να πάει σε έναν φίλο του να περάσουν μαζί το βράδυ. «Μοιράστηκα προσωπικές πληροφορίες με τον ταξιτζή κατά τη διάρκεια της διαδρομής που δεν χρειάζονταν... Ο πανούργος σε μία τέτοια κατάσταση είναι ο νηφάλιος και όχι ο χρήστης». 

Παράλληλα, τόνισε ότι ανέφερε στον ταξιτζή και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ενώ πήγαινε χαλαρά με το ταξί γιατί περίμενε μήνυμα από τον φίλο του. Ο ταξιτζής προσπαθούσε να εκμαιεύσει πληροφορίες. Συνεχίζοντας την περιγραφή, είπε ότι κατέληξαν σε ένα παρκάκι. Εκεί συνάντησαν κάποιον τρίτο, έναν περαστικό, αναφέροντας ότι έκαναν χαβαλέ με κάπως ερωτική διάθεση. Παράλληλα, δήλωσε ότι επέστρεψαν στο ταξί και του ζήτησε να πάνε στον σταθμό Αττική, καθώς είχε ραντεβού σε 40 λεπτά με τον φίλο του. Κατόπιν, ο ηθοποιός «έσβησε» στο κάθισμα του συνοδηγού και όταν συνήλθε ήταν στο νοσοκομείο.

Όταν ανοιξε τα μάτια του ήταν μέσα σε πολύ κόσμο, που τον κοιτούσε επικριτικά. «Τον άκουσα να φωνάζει αλήτες τι μου κάνατε;», είπε για τον ταξιτζή. «Μόλις σκάει η Αστυνομία ο τύπος αρχίζει και λέει ότι δεν νιώθει καλά», εξομολογήθηκε, αναφέροντας ότι αμέσως μετά τον συνέλαβαν αφού έψαξαν τα πράγματά του. «Αποκοιμήθηκα στο ταξί, ξύπνησα στο νοσοκομείο και χωρίς να καταλάβω τι συμβαίνει η αστυνομία με συνέλαβε... Συλλαμβάνομαι χωρίς να υπάρχει αδίκημα», είπε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η κουβέντα με την εισαγγελέα κράτησε 20 δευτερόλεπτα και ότι οι γονείς του και οι δικοί του άνθρωποι τον στήριξαν και τον αγκάλιασαν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...