Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ναρκωτικές ουσίες ανιχνεύθηκαν στην 10χρονη Μαρκέλλα – Την επιμέλειά της ζητά ο αδερφός της (vd)

Ναρκωτικές ουσίες ανιχνεύθηκαν στην 10χρονη Μαρκέλλα – Την επιμέλειά της ζητά ο αδερφός της (vd)

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση θρίλερ με κεντρικό πρόσωπο τη 10χρονη μαθήτρια της Θεσσαλονίκης προβληματίζουν ακόμα περισσότερο. Τρεις μέρες μετά το τέλος της απαγωγής της, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι στον οργανισμό της μικρής υπήρχαν ποσότητες ναρκωτικών.

Ανιχνεύτηκαν δύο ουσίες, τις οποίες μάλιστα, όπως πιθανολογείται, είχε λάβει πρόσφατα. Ο ακριβής χρόνος που της χορηγήθηκαν θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες, μέσα από τα αποτελέσματα νέων εξετάσεων.

Η ύπαρξη ναρκωτικών στον οργανισμό της 10χρονης εξηγεί, όπως φαίνεται, και στην εικόνα της, όταν εντοπίστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου έξω από βενζινάδικο. Η μικρή ήταν ζαλισμένη και όπως έλεγαν οι άνθρωποι που μίλησαν μαζί της, δεν είχε την αίσθηση του χρόνου.

Και ενώ οι έρευνες για τους δράστες της απαγωγής συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, βρίσκεται σε εξέλιξη και μια μάχη για την επιμέλεια της μικρής. Το πρωί στην εισαγγελία ανηλίκων παρουσιάστηκε ο μεγάλος αδελφός της, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζητάει την επιμέλειά της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα για τον οικογενειακό και τον κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της.

Οι αστυνομικοί δείχνουν πεπεισμένοι ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη μυστηριώδη γυναίκα που άρπαξε τη 10χρονη ενώ επέστρεφε σπίτι από το σχολείο της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει ταυτοποιηθεί, αφού τόσο η 10χρονη, όσο και η μητέρα της και ο πατριός της, την έχουν αναγνωρίσει.

Η μικρή, που παραμένει στο νοσοκομείο, δείχνει όσο περνούν οι μέρες να είναι όλο και καλύτερα.

Ωστόσο, έως ότου διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, δεν επιτρέπεται ή οποιαδήποτε επαφή της με συγγενείς ή φίλους.

Οι έρευνες για την υπόθεση θρίλερ συνεχίζονται και οι αστυνομικοί που τη χειρίζονται θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου, να πέσει άπλετο φως στα θολά της σημεία.

Την επιμέλεια της 10χρονης ζητά ο αδερφός της

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η δικηγόρος του αδερφού της δεκάχρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, σημείωσε πως οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας και του συντρόφου της μητέρας της 10χρονης δεν είναι οι καλύτερες.

«Η οικογένεια, εξ αίματος, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον σύντροφο της μητέρας. Εμείς, χωρίς να ρίχνουμε σκιές σε κανέναν, κάνουμε την παρέμβαση αν κριθεί ακατάλληλη η μητέρα, τότε διεκδικούμε την επιμέλεια».

Σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου, η δεκάχρονη τον τελευταίο καιρό ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς της, η οποία και ζητά να συνεχίσει η 10χρονη να μείνει μαζί της.

«Αυτή την στιγμή λέμε, ότι αν υπάρξει κάποια παραμέληση επιμέλειας και εφόσον ζητήθηκε η έρευνα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν υπόνοιες. Πάνω σε αυτές τις υπόνοιες εμείς, δίνουμε εναλλακτική λύση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...