Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεχάστε τα ταξίδια | Απαγορεύονται μετακινήσεις εντός της Αρκαδίας και τα Σαββατοκύριακα, όσο είμαστε σε "βαθύ κόκκινο" - "Έπεσαν" πρόστιμα από την Αστυνομία!

Ξεχάστε τα ταξίδια | Απαγορεύονται μετακινήσεις εντός της Αρκαδίας και τα Σαββατοκύριακα, όσο είμαστε σε "βαθύ κόκκινο" - "Έπεσαν" πρόστιμα από την Αστυνομία!

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σχετικά με το αν επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα σαββατοκύριακα στην Αρκαδία.

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερωθήκαμε πως όντως οι διαδημοτικές μετακινήσεις απαγορεύονται και τα σαββατοκύριακα για τις περιοχές που βρίσκονται σε βαθύ κόκκινο, όπως συμβαίνει και με τη δική μας περιοχή.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες της Αρκαδίας δεν επιτρέπεται να μετακινούνται εκτός του δήμου κατοικίας τους, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος επιβολής προστίμου. Η απαγόρευση ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες της εβδομάδας, με βάση πάντα την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ,ΑΣ,.

Σε ό,τι αφορά τις παραβάσεις, το Σάββατο 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν  στην Αρκαδία 10 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 10 για παράβαση στον περιορισμό των μετακινήσεων. Την Κυριακή οι παραβάσεις ήταν 1 και 11 αντίστοιχα.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

6 σχόλια

  • Μανώλης
    Μανώλης Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορώ να πάω από Τρίπολη Άστρος. Από το εξωτερικό έρχονται κανονικά και χωρίς υποχρεωτική καραντίνα . Ζήτω η τρέλα !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα τρελαθούμε στο τέλος.... οι ίδιοι δεν είπαν ότι έκαναν λάθος και ότι θα πρέπει να ανοίξει η διαδημοτική μετακίνηση για να μειωθούν τα κρούσματα και να μην συνωστιζόμαστε στα σπίτια???? Η αστυνομία μες τον γενικο χαμο και την ανομία κοιτάει να την στήσει στις Ρίζες για να πιάσει τους κακούς που θέλουν να κατέβουν να κάνουν μια βόλτα στην παραλία...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη ρε παιδιά, γιατί θα τρελλαθούμε. Στην Αττική δηλαδή πώς επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και στην Αρκαδία απαγορεύονται; Και οι δύο νομοί σε βαθύ κόκκινο δεν είναι;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 07:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Αττική εντοπίζονται τα 384 από τα 795 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν το Σάββατο.
    Αναλυτικά η κατανομή:
    51 κρούσματα στην ΠΕ Ανατολικής Αττικής
    Εδώ επιτρέπεται η Διαδημοτική Μετακίνηση μέχρι τη Γλυφάδα.Τι άλλο θα ακούσουμε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον κακό σας τον καιρό....

  • Μανώλης Κ.
    Μανώλης Κ. Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Και η Αττική στο βαθύ κόκκινο είναι, αλλά δεν είδα να ισχύει κάτι τέτοιο.. Σε κανένα ΦΕΚ δεν λέει αυτό που ισχυρίζεται το γραφείο τύπου της αστυνομίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...