Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις | Δύο διεθνείς επιτυχίες για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης στο ARIDEA ITF MASTERS 2024 - MT200

Τένις | Δύο διεθνείς επιτυχίες για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης στο ARIDEA ITF MASTERS 2024 - MT200

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση 2 Διεθνών διακρίσεων στο τουρνουά ARIDEA ITF MASTERS 2024 - MT200

Στα γήπεδα της Αριδαίας ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης κατάφερε σε τρία ταμπλό να κατακτήσει δύο 2ες θέσεις (διπλά) και να φτάσει μέχρι την 8άδα στα μονά. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία διπλά ανδρών με συμπαίκτη τον Αποστόλη Κοψάλη κέρδισαν τον πρώτο γύρο με αντιπάλους τους Γκαλιμάτη - Σκλαβενίτη με 2-0 σετ (60,61) και στα ημιτελικά τους Τουτουξή - Πασχαλίδη με 2-0 σετ (61,61). Στον τελικό ηττήθηκαν από το ζευγάρι Κοτούλα - Χατζηθεοδώρου με 2-1 σετ (26, 63, 8-10) κατακτώντας την 2η θέση του ταμπλό.

Στην κατηγορία των μικτών διπλών με συμπαίκτρια την Πένσου Μάγδα πέρασαν τον πρώτο γύρο με 2-0  σετ (63, 54 ret) το ζευγάρι των Τουτουξί - Κουκούλι. Στα ημιτελικά επικράτησαν του ζευγαριού Κούρου - Κούρου με 2-0 σετ (60, 61). Στον μεγάλο τελικό ηττήθηκαν από τους Γερμανούς Niemeyer - Janssen με 2-0 σετ (76, 64) κερδίζοντας το έπαθλο της 2ης θέσης.

Ένα ακόμα Διεθνές τουρνουά έφτασε επιτυχημένα στο τέλος του για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκη και τους συμπαίκτες του. πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά και καλή επιτυχία στο ταμπλό της Ηλιούπολης όπου αγωνίζονται άλλοι δύο παίκτες του ομίλου μας Λαμπρόπουλος - Καραναγνώστης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...