Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά ανακοίνωσε η Αστυνομία στην Αρκαδία

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά ανακοίνωσε η Αστυνομία στην Αρκαδία
Συνελήφθησαν, σήμερα (12.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τρία άτομα, ηλικίας 21, 23 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Επίσης, σε άλλη υπόθεση, συνελήφθη, χθες (11.9.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 45χρονος , γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 45χρονος στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Τέλος, σε τρίτη υπόθεση, συνελήφθη, χθες (11.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 49χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...