Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζονται (και στην Αρκαδία) οι έρευνες για τη «διπλή» ληστεία στα ΕΛΤΑ Αιγίου και Κλειτορίας

Συνεχίζονται (και στην Αρκαδία) οι έρευνες για τη «διπλή» ληστεία στα ΕΛΤΑ Αιγίου και Κλειτορίας
Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι τώρα οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δυο δραστών των ένοπλων ληστειών που «χτύπησαν» χθες τα ΕΛ.ΤΑ Αιγίου και Δάφνης Κλειτορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το patratora.gr, οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου και Πατρών, χαρτογραφούν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι ληστές από το Αίγιο, στην Κλειτορία έως και τα διόδια της Νεστάνης στην Κορίνθου -Τριπόλεως, όπου και εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το Ι.Χ αυτοκίνητο μάρκας volkswagen  μαύρου χρώματος, που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους.
Το όχημα το οποίο είχε κλαπεί στις αρχές Δεκεμβρίου, από το Ηράκλειο Αττικής, έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να ελεγχθεί εξονυχιστικά για τον εντοπισμό γενετικού υλικού των δραστών.
Επίσης εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή το υλικό που έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ Αιγίου. Έργο ιδιαίτερα δύσκολο δεδομένο πως οι ένοπλοι ληστές, φορούσαν κουκούλες καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.
Ιδιαίτερη βαρύτητα η αστυνομία δίνει και στις μαρτυρίες των υπαλλήλων αλλά και των πελατών.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για δυο άνδρες που έδρασαν σχεδόν αστραπιαία, ήταν όπως περιγράφεται ιδιαίτεροι νευρικοί κατά την τέλεση της ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ Αιγίου και μιλούσαν σπαστά ελληνικά…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...