Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Δυσκόλεψε η πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση του Europa League (εικόνες και βίντεο)!

Υψηλό βαθμό δυσκολίας απέκτησε η υπόθεση πρόκρισης του Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αρκάδες στον πρώτο αγώνα για τον γ` προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Ραπίντ Βιένης, με τους αυστριακούς να έχουν πλέον τον πρώτο λόγο εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη σκόραρε ο Ζησόπουλος στο 27`, ενώ για την Ραπίντ ισοφάρισε με πέναλτι ο Μπόιντ στο 31`.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αγία εικόνα της Παναγίας της Τριπολιτσάς (εικόνες)

 

Με κάθε λαμπρότητα πανηγυρίστηκε και φέτος την Πέμπτη εσπέρας της 1ης Αυγούστου ε.ε., η εορτή της Προόδου του Τιμίου Σταυρού στην Τρίπολη ενώ παραλλήλως τελέσθηκε η πρώτη Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, λιτανεύοντας συνάμα και την Αγία και Ιστορική, Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τριπολιτσάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Το νου σας στις διαρρήξεις και τα μέντιουμ από το … Πακιστάν στην Τρίπολη!

- Συννεφιασμένος μπήκε ο Αύγουστος στην Αρκαδία. Η κουφόβραση είναι όμως ανυπόφορη και ενοχλητική. Όπως άλλωστε και οι μύγες που τον Αύγουστο - όπως είναι γνωστό - είναι ...παχιές.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαφωνεί η Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας με την προγραμματική συμφωνία Δήμου - Πολυτεχνείου

Την πλήρη διαφωνία με την υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας ανάμεσα στο Δήμο Γορτυνίας και το Πολυτεχνείο εξέφρασε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα Λαγκάδια το Σάββατο 27 Ιουλίου εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Γορτυνίας ο Βασίλης Σιοκορέλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε άμεση εξόφληση των οφειλών του σε γιατρούς και άλλους παρόχους υγείας προχωρά ο ΕΟΠΥΥ

Σε άμεση εξόφληση των οφειλών του προς τους γιατρούς και άλλους παρόχους υγείας προχωρά ο ΕΟΠΥΥ. Όπως ανακοινώθηκε σε σύσκεψη που είχε το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τον αρμόδιο υφυπουργό Αντώνη Μπέζα, τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Δημήτρη Κοντό και υπηρεσιακούς παράγοντες, ανακοινώθηκε σήμερα πληρώθηκαν μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ ποσά συνολικού ύψους 163.728.527,95 ευρώ που αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές του πρώην ΟΠΑΔ έως και 31.12.2011.

Διαβάστε περισσότερα...

«Βράζουν» τα Λαγκάδια για το κλείσιμο του ταχυδρομείου – «Δεν θέλουμε να δούμε κανέναν πολιτικό ξανά εδώ»! (vd)

Πλήρως απογοητευμένοι είναι οι κάτοικοι των Λαγκαδίων γιατί βλέπουν τη μία υπηρεσία μετά την άλλη να «φεύγει» από το χωριό τους. Δηλώνουν αγανακτισμένοι με το κλείσιμο του ταχυδρομείου και ζητούν να μείνει στα Λαγκάδια, υποστηρίζοντας ότι το χωριό ήδη έχει αποχωριστεί πολλές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, ειρηνοδικείο, σχολείο) και ακόμα ένα κλείσιμο είναι μεγάλο πλήγμα για ένα τόσο ιστορικό χωριό.

Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων: «Ναι στις φυλακές στην Αρκαδία. Ο Σαμαράς δεν είναι Κομματάρχης Μεσσηνίας, αλλά Πρωθυπουργός»

Η ΠΕΑ ανακοίνωσε τα εξής: «Τη δημιουργία φυλακών στη Μεσσηνία ζητά από το Μεσσήνιο Πολιτικό, κ.Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και υποψήφιος για τη Δημαρχία της Καλαμάτας, αγνοώντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος σήμερα και όχι ο Κομματάρχης της Μεσσηνίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο πρωτόγονος δρόμος που οδηγεί στην παραλία «Λιβάδι» της Κυνουρίας (εικόνες)

Ωραίες οι παραλίες της Κυνουρίας αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν προβλήματα στην προσβασιμότητα τους. Απ' τη μια το μεγάλο πρόβλημα του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στην Κυνουρία και απ' την άλλη οι κακοτράχαλοι δρόμοι που οδηγούν στις ίδιες τις παραλίες, είναι δύο μειονεκτήματα που δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητα από κάθε επισκέπτη που θα βρεθεί εκεί. Και είναι πραγματικά κρίμα γι' αυτά τα τόσο όμορφα μέρη...

Διαβάστε περισσότερα...

Απίστευτη τραγωδία στην Ηλεία - πνίγηκαν δύο παιδάκια σε αρδευτικό κανάλι (vd)

Νεκρά ανασύρθηκαν δύο ανήλικα αγοράκια από τη Βουλγαρία ηλικίας μόλις 4 και 7 ετών, από την κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι δράσεις του Ελληνικού Οδηγισμού στο Κάστρί (εικόνες)

Δείτε εικόνες και διαβάστε ρεπορτάζ από τις δράσεις και την αποχαιρετιστήρια βραδιά του Ελληνικού Οδηγισμού στην Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στο Καστρί Κυνουρίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...