Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Έρχονται λουκέτα στα εστιατόρια της Αρκαδίας παρά τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση (vd)!

Υστέρα από την απόφαση να μειωθεί από τη 1η Αυγούστου το ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%, οι Εστιάτορες της Αρκαδίας - μετά από συνεδρίαση - αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να μειώσουν τις τιμές στην εστίαση, από 5 έως 8% επί των αναγραφομένων τιμών στους τιμοκαταλόγους τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο φωτιές σε χωριά του Δήμου Μεγαλόπολης – Πετούν αεροπλάνα στην περιοχή

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχε το Καλημέρα Αρκαδία από την Πυροσβεστική, η μία φωτιά ξέσπασε στο Παλιομοίρι της Μεγαλόπολης. Ξεκίνησε στις 17.49 το απόγευμα, κατέφθασαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 8 άνδρες. Η φωτιά είναι υπό μερικό έλεγχο, έχοντας κάψει 3 στρέμματα δάσος.

Διαβάστε περισσότερα...

Αλλαγές στα Λύκεια – Τι πρέπει να γνωρίζουν καθηγητές και μαθητές στην Αρκαδία

 

Σημαντικές αλλαγές στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φέρνει το νομοσχέδιο για το Νέο Λύκειο, που δόθηκε για διαβούλευση στη δημοσιότητα από το υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η παραλία Λάκκος στη Νότια Κυνουρία – Βουτιές με θέα τον «Κοκκινόβραχο» (vd)!

 

Λίγο πριν φτάσεις στο Λεωνίδιο (από την πλευρά της Τρίπολης), στρίβεις αριστερά και περνώντας μέσα από τα θερμοκήπια, φτάνει στην παραλία Λάκκος.

Διαβάστε περισσότερα...

«Ανοιχτά» προγράμματα Leader στην Αρκαδία

Αυτή την περίοδο είναι ανοιχτά πολλά τοπικά προγράμματα Leader από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2007-2013, Άξονας 4). Τα προγράμματα Leader αφορούν συγκεκριμένους νομούς και περιοχές και προσφέρουν επιχορήγηση που μπορεί να φτάσει το 60%.

Διαβάστε περισσότερα...

Το κακοτράχαλο κάστρο του Γαρδικίου …και η ανύπαρκτη πρόσβαση σε αυτό!

Στη νοτιοδυτική Αρκαδία, κοντά στα όρια με τη Μεσσηνία, υπάρχει το εν πολλοίς άγνωστο -αλλά ιδιαίτερα ιστορικό- κάστρο του Γαρδικίου (έχει και την «άτυπη» ονομασία «Κάστρο της Ωριάς» όπως και πολλά άλλα κάστρα της Ελλάδας) .

Διαβάστε περισσότερα...

Ο «Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες» στο Παράλιο Άστρος

Το Σάββατο 17 Αυγούστου, και ώρα 21:15, στο αμφιθέατρο του Παραλίου Άστρους θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση «Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες» του Ιουλίου Βερν, από τον θίασο του Γιάννη Χριστόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...