Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Μετά τις αποκαλύψεις του «Καλημέρα Αρκαδία» … Έτοιμος να συναντήσει τους ομογενείς της Αμερικής ο Υπουργός Υγείας!

Μετά την αποκάλυψη της επιστολής των ομογενών για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, από το περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία» και την ανάρτηση του θέματος και στο kalimera-arkadia.gr, άμεση ήταν η αντίδραση του νέου Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη!

Διαβάστε περισσότερα...

Μείωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου ζητά ο Οδυσσέας!

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ρωτήθηκε για το θέμα μείωσης της τιμής του φυσικού αερίου. 

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση για κατάταξη στην Αεροπορική Βάση της Τρίπολης

 

Mε Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την 2η και την 9η Σεπτεμβρίου 2013, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2013 Ε΄/ΕΣΣΟ, οι στρατεύσιμοι που έχουν κατανεμηθεί ή μεταφερθεί στην Πολεμική Αεροπορία και είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τέταρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:

Διαβάστε περισσότερα...

Από κόσκινο θα περάσουν τα «πόθεν έσχες» Διοικητών και Υποδιοικητών των Νοσοκομείων της Τρίπολης από το 2000 μέχρι σήμερα!

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνάντησή του με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ζήτησε τον κατά προτεραιότητα έλεγχο των δηλώσεων «Πόθεν έσχες» όλων των διοικητών και υποδιοικητών οι οποίοι υπηρέτησαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, από το 2000 έως και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα λεφτά από τυχερά παιχνίδια στην Τρίπολη, οι απογοητευμένοι υποψήφιοι και ο δύσκολος χειμώνας!

 

- Καλημέρα "καληνυχτάκηδες"! Καλημέρα σε όλη την Αρκαδία και κυρίως στα χωριά της που κάθε χρόνο τον Αύγουστο γεμίζουν από επισκέπτες. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα...

Δέκα συλλήψεις σε επιχείρηση – «σκούπα» της Αστυνομίας στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (11-8-2013) έως σήμερα (12-8-2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο κρατικό Νίκαιας η ανήλικη που πυροβολήθηκε από τον αυτόχειρα πατέρας στο Άργος

Στο γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ο 47χρονος επιχειρηματίας που αυτοπυροβολήθηκε, έχοντας νωρίτερα πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του στο κέντρο του 'Αργους.

Διαβάστε περισσότερα...

Το αρχαίο παρατηρητήριο των Ριζών!

 Σε λίγες μέρες, η Τεγέα θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής λόγω του μεγάλου Πανηγυριού και της Έκθεσης της, και θα δεχθεί πλήθος επισκεπτών. Σε όσους έχουν τη διάθεση για αρχαιολογικές αναζητήσεις, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να «πεταχτούν» μέχρι το αρχαίο φυλάκιο που βρίσκεται ελάχιστα έξω από το χωριό Ρίζες.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...