Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Πρώτο φιλικό για τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη

Αποκαλυπτήρια για τον Παναρκαδικό το προσεχές Σάββατο (17/08) στις 18.00, μπροστά στο κοινό του! Οι φίλοι των "πράσινων" θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους, στο φιλικό με αντίπαλο το Μανδραϊκό!

Διαβάστε περισσότερα...

Εκοιμήθη ο Συνταξιούχος Εφημέριος - Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Σαραντόπουλος – Σταυρόπουλος

Την Κυριακή  11η  Αυγούστου 2013, εκοιμήθη εν Κύριω ο Συνταξιούχος Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμ. Θεοτόκου Βαλτετσίου Μαντινείας Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Σαραντόπουλος - Σταυρόπουλος σε ηλικία 96 ετών.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια για να εργαστούν στη νέα «ΕΡΑ Τρίπολης»! (τα ονόματα)

Ανακοινωθήκαν από τον ειδικό διαχειριστή του παθητικού και ενεργητικού της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη, τα ονόματα των 577 που έχουν υποβάλει αίτηση για να εργαστούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια. 

Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα «πεντάμηνα», η Αρκαδία του Μίκη και η γρουσούζικη Τρίτη!

 

- Καληνυχτάκηδες, καλημέρα! Επειδή έχουμε μαζευτεί πάρα πολλοί σε αυτή την παρέα, δεν φτιάχνουμε ένα σύλλογο απανταχού καληνυχτάκηδων Αρκαδίας? Για σκεφθείτε το.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του Αστέρα στο πρωτάθλημα!

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διατίθενται την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 από τις 2.00 μ.μ. έως τις 7.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινούν στην Αρκαδία οι αιτήσεις για φθηνές διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού!

 

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων από την Αρκαδία, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο  Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών  με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 – 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Κλειστά θα παραμείνουν τα μαγαζιά στις 16 Σεπτεμβρίου;

 

Το πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 16 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου της η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτόν στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3on3 στον Τυρό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11/8 το δέκατο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργάνωσε η Δ.Ε. Τυρού σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Τυρού. Η συμμετοχή ήταν και φέτος μεγάλη καθώς στην κατηγορία ανδρών συμμετείχαν  δεκαοχτώ (18) ομάδες, στην κατηγορία Λυκείου εννέα (9)  και δύο ομάδες στην κατηγορία του Δημοτικού.

Διαβάστε περισσότερα...

Προκαταβολή σύνταξης σε νέους συνταξιούχους του δημοσίου

Η προκαταβολή σύνταξης για τον μήνα Αύγουστο σε 4.752 υπαλλήλους του δημοσίου, που αποχώρησαν από την Υπηρεσία μετά τον Μάρτιο 2013 λόγω συνταξιοδότησης, καταβλήθηκε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...