Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Επίλεκτοι αθλητές τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Kyllini Beach Resort

Απο σήμερα Σάββατο 31/8 και για 5 ημέρες οι επίλεκτοι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ τρίπολης και όχι μόνο, θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Kyllini Beach Resort για το τελικό στάδιο προετοιμασίας τους εν όψη των σπουδαίων εθνικών τουρνουά που θα λάβουν χώρα σε λίγες ημέρες και για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Έλα Αλέκο, για κρασί, στην Άλωση της κρίσης!

- Καλημέρα σε όλους τους φίλους καληνυχτάκηδες, χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους και στις Αλεξάνδρες που γιόρταζαν χθες. Θερμές ευχές για τις γιορτές τους στέλνουμε ειδικά στο Μητροπολίτη Αλέξανδρο και στον Αλέξανδρο Κοτσιάνη. Αυτοί οι δυο πάνε πακέτο! Χρόνια πολλά μικροί και... μεγάλοι Αλέξανδροι.

Διαβάστε περισσότερα...

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη χρήση του αεροδρομίου της Καλαμάτας στη διαφαινόμενη επίθεση στη Συρία

Το θέμα της επερώτησης που τέθηκε στις 30 Αυγούστου από τη Λαϊκή Συπείρωση ήταν “Να μην διατεθούν στους ιμπεριαλιστές οι υποδομές του αεροδρομίου Καλαμάτας στον πόλεμο κατά της Συρίας”. 

Και συνεχίζει:

Διαβάστε περισσότερα...

Ψήφισμα των εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αρκαδίας για το θάνατο συναδέλφου τους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αρκαδίας στο τραγικό άκουσμα του αιφνιδίου θανάτου της αγαπητής συναδέλφου μας Σταυρούλας Συρνιώτη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 και ώρα 10:00 και αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα...

Πρώτη φορά αντίπαλοι Αστέρας-Απόλλωνας

Αστέρας και Απόλλων Σμύρνης θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ενώ τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινά και η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα, στην Τρίπολη το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 11.00 π.μ. υποδεχόμενη τον Απόλλωνα Σμύρνης στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση αντιπροσωπείας Μαγουλιανιτών με τον Βαγγέλη Γιαννακούρα

Την Τρίτη 26 Αυγούστου 2013, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννακούρα Ευάγγελο, στο γραφείο του στην Τρίπολη.

Τέθηκαν ορισμένα ζητήματα γενικότερης σημασίας για το χωριό όπως:

Διαβάστε περισσότερα...

Η ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου (εικόνες)

 

Την  29η Αυγούστου ημέρα Πέμπτη  το εσπέρας, παραμονή της Εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, εις την Ιερά Μητρόπολη  Μαντινείας και Κυνουρίας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αυτής,  κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,  ο οποίος έχει την Ονομαστική του Εορτή και Προστάτη τον Άγιο Αλέξανδρο,  παρέστη     στην Ακολουθία του Εσπερινού προς τιμήν του Αγίου Αλεξάνδρου,  εις τον μοναδικό δια την Μητρόπολη  Ιερό Ναό προς τιμήν του Αγίου, στο χωρίο Κάτω Ασσέα του τέως Δήμου Βαλτετσίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Χθεσινό ψωμί αγοράζουν στην Τρίπολη γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το φρέσκο! (vd)

Κάτοικοι της Τρίπολης με οικονομικά προβλήματα ζητούν από τους φούρνους της περιοχής τους να αγοράσουν το… χθεσινό και προχθεσινό ψωμί καταβάλλοντας χαμηλότερο τίμημα (0,20 – 0,25 λεπτά), μείωση της τάξεως του 10% σε σχέση με την τιμή του ψωμιού της ημέρας!

Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση πληρωμής δόσεων Φόρου Εισοδήματος και Ακίνητης Περιουσίας

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει πως παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (ΦΕΦΠ) 13 καθώς και της πρώτης δόσης του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας  (ΦΑΠ) 11 και 12, οι οποίες έληγαν στις 30/8, δηλαδή σήμερα, μέχρι την επόμενη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...