Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έλα Αλέκο, για κρασί, στην Άλωση της κρίσης!

Έλα Αλέκο, για κρασί, στην Άλωση της κρίσης!

- Καλημέρα σε όλους τους φίλους καληνυχτάκηδες, χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους και στις Αλεξάνδρες που γιόρταζαν χθες. Θερμές ευχές για τις γιορτές τους στέλνουμε ειδικά στο Μητροπολίτη Αλέξανδρο και στον Αλέξανδρο Κοτσιάνη. Αυτοί οι δυο πάνε πακέτο! Χρόνια πολλά μικροί και... μεγάλοι Αλέξανδροι.

- Στο δρόμο του ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο Ράγιος του Αστέρα που φέτος παίζει μπάλα στο Ισραήλ. Η κλήρωση του Γιουρόπα Ληγκ έβγαλε τη Μακάμπι Χάιφα στον όμιλο του ΠΑΟΚ και έτσι ο Ράγιος θα επιστρέψει στην Τούμπα που κάποτε - ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης - έσπασε τα δοκάρια. Αυτά είναι τα παιχνίδια της τύχης!
 
- Ο διαιτητής Ντίτσιος από την Πρέβεζα - αγνώστων λοιπών στοιχείων - θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λήγκας. Δε φαντάζομαι να ναι κι αυτός της ομάδας Γιάχου γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Φυσικά η νεκροψία θα το δείξει!
 
- Όταν γιορτάζει ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας γίνεται τόσος ντόρος που δεν περιγράφεται. Ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος να γιόρταζε! Τί είναι αυτό ρε παιδιά? Το σεμνά και ταπεινά δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση?
 
- Σήμερα θα γίνει στο Ζευγολατιό η γιορτή κρασιού 2013. Μετά τις πιέσεις του τοπικού προέδρου στην πίστα μαζί με τον Πετρολούκα Χαλκιά θα ανέβει και γυναίκα τραγουδίστρια! Και ο άγιος φοβέρα θέλει πρόεδρε...  ( δε φαντάζομαι όλο το βράδυ να ακούμε ηπειρώτικα, στην Αρκαδία γίνεται το γλέντι, μην ξεχνιόμαστε Κοσκωτά).
 
- Διπλωματικό επεισόδιο παραλίγο να είχαμε με τις αφίσσες της γιορτής κρασιού! Οι διοργανωτές της γιορτής εντόπισαν ότι κάποιοι καλύπτουν τις αφίσσες τους με άλλες και έγιναν έξω φρενών. Τελικά αφού επιτέθηκαν άδικα σε επαγγελματίες του είδους το θέμα έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Παιδιά ηρεμία.
 
- Από τώρα άρχισαν οι ετοιμασίες του Δήμου Τρίπολης για τις εκδηλώσεις της Άλωσης της Τριπολιτσάς. Ελπίζουμε φέτος - λόγω κρίσης - ο προυπολογισμός των εκδηλώσεων να είναι ανάλογος της κατάστασης που βιώνουν οι πολίτες. Μην ανοιγόσαστε κύριοι, έχουμε έξοδα.
 
- Ψωμί χθεσινό τρώνε πολλοί συμπολίτες μας στην Αρκαδία για να το παίρνουν φθηνότερα από τους φούρνους! Και ύστερα μας φταίνε τα ληγμένα που λένε ότι θα μπουν και στα ράφια των σούπερ μάρκετς! Και μη χειρότερα να λέμε παιδιά και μη ...χειρότερα.
 
- Μποροβήλος και Τσιώλης πήγαν και διασκέδασαν στο γλέντι του Ερμή Μελιγούς. Στον Παναρκαδικό πότε θα πάνε οι παράγοντες και οι προπονητές του Αστέρα Τρίπολης? Μάλλον όταν τους καλέσουν. Γιατί τέτοιο ψυχροπολεμικό κλίμα ρε παιδιά? Από το ίδιο χωριό είσαστε.
 
- Η Ντίνα μίλησε και είπε ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία στο δημόσιο βάλλοντας κατά των συνδικαλιστών! Αν δεν είχαμε τη Νικολάκου να κάνει αυτές τις διαπιστώσεις, τί θα κάναμε? Τελικά οι Αρκάδες θέλουν το ...Μεσσήνιό τους, δε γίνεται αλλιώς.
 
- Η 3η Σεπτέμβρη πλησιάζει και το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει εκπλήξεις σε επίπεδο εκδηλώσεων. Ο Καστανός το χει πάρει σοβαρά το θέμα και ακούγεται ότι θέλει να ταρακουνήσει τα πράσινα τοπικά λυμνάζοντα ύδατα! Για να δούμε...
 
- Εντυπωσίασε η Λυδία Κονιόρδου με την παρέα της στον Αι Γιώργη. Η θεατρική παράσταση ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Τρίπολης. Τόσο το θέαμα όσο και οι ερμηνείες αποζημίωσαν όλους αυτούς που είδαν από κοντά την παράσταση. Συγχαρητήρια στο θίασο αλλά και στους διοργανωτές των εκδηλώσεων για την επιλογή του έργου που εμείς οι τυχεροί απολαύσαμε. Και του χρόνου τέτοια, Μίλτο...

- ΤΕΛΟΣ: Σήμερα 31 Αυγούστου τελειώνει και επίσημα το καλοκαίρι 2013. Χαρείτε την τελευταία μέρα του φετινού καλοκαιριού σαν να είναι η ...τελευταία. Καλό Σαββατοκύριακο και ...καλό χειμώνα σε όλους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...