Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Σκέψεις για ,…. μετακόμιση στο ΦΟΤ λόγω κρίσης και σχέδια για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Τρίπολης! (vd)

Μετά από 48 χρόνια λειτουργίας του, έρχεται στο σημείο το διοικητικό συμβούλιο και τα μελή του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης να κληθεί για να αποφασίσει αν θα μείνει στο χώρο που στεγάζεται σήμερα (Εθνομαρτύρων) ή θα φύγει.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι πολιτικές αντιδράσεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη και η αντίδραση της Χρυσής Αυγής (vd)

Έντονες πολιτικές αντιδράσεις για τη δολοφονία του αριστερού αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, από μέλος της Χρυσής Αυγής στην Αμφιάλη.

Είμαστε οι πρώτοι που καταδικάσαμε την ωμή βία που προέρχεται από το χώρο της Χρυσής Αυγής. Είμαστε οι πρώτοι που τους αποκαλέσαμε νεοναζί, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Σίμος Κεδίκογλου.

Διαβάστε περισσότερα...

Εξόρμηση ΣΑΟΟ στα δροσερά νερά της Νέδας (εικόνες)

Φέτος ο καιρός μας έκανε το χατίρι! Μετά την περυσινή αναβολή της εξόρμησης στη Νέδα λόγω βροχών, πραγματοποιήθηκε επιτέλους  η διήμερη διάσχισή της, που την περίμεναν όλοι με ανυπομονησία! Η Νέδα, με τους όμορφους γεωλογικούς σχηματισμούς της, είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσει κάθε φυσιολάτρης!

Διαβάστε περισσότερα...

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης (εικόνες-βίντεο)

Στελέχη του κόμματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με μέλη του τοπικού αντιφασιστικού μετώπου προχώρησαν σε συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης, στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα δημοτικά μαχαιρώματα, οι προκλητικοί «άρχοντες» και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

- Καλημέρα συμπατριώτες καληνυχτάκηδες,  φίλοι της στήλης που καθημερινά σας μεταφέρει αυτά που οι άλλοι δεν μπορούν να γράψουν. Δεν είναι τυχαίο που τόσο σύντομα αποκτήσαμε τόσους πολλούς εχθρούς. Το θετικό όμως είναι ότι οι φίλοι είναι περισσότεροι και οι αναγνώστες μας καθημερινά αυξάνονται. Σε όλους εσάς στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα κλικ που κάνετε καθημερινά στο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Για «πολιτική δολοφονία» μιλά από την Τρίπολη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (vd)

Γενική συνέλευση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο. Στόχος αυτής της συνάντησης ήταν να οργανωθεί η τοπική κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ για να προχωρήσει την πολιτική της καμπάνια. Για τον τρόπο επιλογής υποψηφίων περιφερειαρχών και δημαρχών ειπώθηκε ότι για τις περιφέρειες θα αποφασίσει η κεντρική επιτροπή, στους δήμους θα έχουν το λόγο οι νομαρχιακές επιτροπές που θα είναι και υπεύθυνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Καστρίτης: «Τα οικονομικά του Αρκαδικού γνωρίζουμε καλά ότι είναι πολύ δύσκολα για μία ακόμη χρονιά»

Μια και μία σημαντική επιτυχία τραβάει τα «φώτα της δημοσιότητας» και το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ σε πανελλαδικό επίπεδο. O Αρκαδικός μπήκε με το… δεξί στη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας στον πρώτο γύρο του κυπέλλου.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαγωνισμός για καθαριότητα του γηπέδου του Αστέρα

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη διαγωνισμού για τον καθαρισμό των εξωτερικών χώρων του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (κερκίδες, κοινόχρηστες τουαλέτες και περιβάλλοντα χώρο) την επόμενη μέρα των εντός έδρας αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα...

Τζιούμης στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Δεν αλλάζει θέση η παράταξη. Διαφωνούμε με τις μεταφορές σκουπιδιών. Προσωπική η άποψη Αλεξάκη. Ανεπαρκής η δημοτική αρχή»

Εντύπωση προκάλεσε η ψήφος του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη» Βασίλη Αλεξάκη υπέρ της απευθείας ανάθεσης για τη μεταφορά σκουπιδιών στη Φυλή.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...