Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Δεν αλλάζει θέση η παράταξη. Διαφωνούμε με τις μεταφορές σκουπιδιών. Προσωπική η άποψη Αλεξάκη. Ανεπαρκής η δημοτική αρχή»

Τζιούμης στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Δεν αλλάζει θέση η παράταξη. Διαφωνούμε με τις μεταφορές σκουπιδιών. Προσωπική η άποψη Αλεξάκη. Ανεπαρκής η δημοτική αρχή»

Εντύπωση προκάλεσε η ψήφος του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη» Βασίλη Αλεξάκη υπέρ της απευθείας ανάθεσης για τη μεταφορά σκουπιδιών στη Φυλή.

Αυτή η ψήφος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο προκάλεσε απορίες, υπό την έννοια ότι η συγκεκριμένη παράταξη σταθερά είναι κατά της μεταφοράς απορριμμάτων.

Να σημειώσουμε ότι από τη συνεδρίαση απουσίαζε η επικεφαλής της παράταξης Κώστας Τζιούμης, αλλά και ο Ηλίας Κούρος.

Άραγε, υπάρχει στροφή της παράταξης σε αυτό το ζήτημα; Το «Καλημέρα Αρκαδία», ως όφειλε, ήρθε σε επικοινωνία με τον Κώστα Τζιούμη και του ζήτησε διευκρινήσεις.

Ο ίδιος μάς είπε ότι «πάγια θέση της παράταξης είναι ότι δεν συμφωνούμε με τη μεταφορά των απορριμμάτων».

Για την ψήφο του Β. Αλεξάκη είπε ότι εξέφρασε προσωπική του άποψη, βάζοντας συγκεκριμένα κριτήρια, ότι δηλαδή ψηφίζει για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα στην πόλη με τα σκουπίδια. Υπογράμμισε όμως ο Κώστας Τζιούμης ότι «η θέση της παράταξης εξακολουθεί να ισχύει, δεν συμφωνούμε με τις μεταφορές απορριμμάτων».

Για να τονίσει στη συνέχεια: «Όμως η ουσία δεν είναι αυτή, η ουσία είναι ότι πέρασαν έξι μήνες από την ΚΥΑ και ο δήμος δεν έχει κάνει τίποτα. Το έχουμε θέσει δύο φορές, θα φτάσουμε στο τέλος της προθεσμίας για τη Φυλή και δεν θα έχει γίνει απολύτως τίποτα από αυτά που έχουμε συμφωνήσει σχεδόν όλες οι παρατάξεις.

Αντί αυτών, είδαμε στο το Δήμαρχο να λέει ότι θα ζητήσει παράταση της προθεσμίας, για να μεταφέρουμε τα σκουπίδια, φορτώνοντας το κόστος αυτό στους πολίτες. Είναι ανεπαρκέστατη η δημοτική αρχή στο θέμα αυτό».

Όσο για το αν θα υπάρξουν κυρώσεις στον Β. Αλεξάκη για την ψήφο του, είπε: «Δεν υπάρχουν φαντάροι στην παράταξη για να έχουμε στρατιωτική πειθαρχία. Δεν υπάρχουν στρατιωτάκια στη δική μας παράταξη.»

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο Κώστας Τζιούμης κρατά αποστάσεις από τον δημοτικό του σύμβουλο, για το θέμα αυτό, όμως εσωτερικά στην παράταξη, δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...