Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ανάρπαστα έγιναν τα τετράτροχα ποδήλατα στην Τρίπολη (εικόνες – βίντεο)

Πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να πάρουν το ποδήλατο τεσσάρων τροχών για να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης! Στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο» ο Δήμος Τρίπολης διέθετε για τρεις μέρες, δύο ποδήλατα τεσσάρων τροχών, δωρεάν!

Διαβάστε περισσότερα...

Με πολλή βροχή υποδέχθηκε η Τρίπολη την «Ποδηλασία Αγάπης» (εικόνες)

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και πολλή βροχή πέρασε η ποδηλατάδα αγάπης την Κυριακή από την Τρίπολη. Τη Δευτέρα θα κατευθυνθούν προς την Αργολίδα. Ήταν μία συμβολική κίνηση που θέλησε να δείξει ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι ένα Έθνος.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους νέους του Αστέρα!

Η ομάδα Νέων (Κ-20) του Αστέρα Τρίπολης επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας Νέων της Καλλονής με 3-0 πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Τρίπολη και μάλιστα χωρίς να δεχτεί τέρμα

Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογές στο Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους

Την Τετάρτη 9  Οκτωβρίου 2013 και ώρες από 18:00 έως και 21:00  στο Ίδρυμα Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη στην αίθουσα φιλαρμονικής,  θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους, με θέματα:

Διαβάστε περισσότερα...

ΌΧΙ από παντού για ΧΔΒΑ στη Μεγαλόπολη

Όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, έτσι και στην περίπτωση του χώρου διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων (ΧΔΒΑ) στη Μεγαλόπολη, έχουμε ένα κεντρικό κράτος που στην αδυναμία του να δώσει έγκαιρα και αποτελεσματικά λύσεις, έχει μπερδέψει τους πάντες (ΔΕΗ, Δήμο, Περιφέρεια, ΕΕ) νομίζοντας ότι θα τα καταφέρει τελικά να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί. 

Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί όχι Free hugs (Δωρεάν Αγκαλιές) και στην Τρίπολη; (εικόνες)

(Δείτε εικόνες, ΕΔΩ) Free hugs (Δωρεάν Αγκαλιές)... πρόκειται για ένα κίνημα το οποίο ξεκίνησε στην Αυστραλία το 2004 από τον Juan Mann. Η ιδέα του ήρθε όταν γύρισε από κάποιο ταξίδι και δεν βρέθηκε κανείς να τον υποδεχτεί στο αεροδρόμιο, ενώ έβλεπε γύρω του πως όλοι είχαν έναν δικό τους άνθρωπο να τους περιμένει.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση για το βιοσυντονισμό στην Τρίπολη

Η εταιρία Deta Elis διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για το Βιοσυντονισμό και την Υγεία. Θα γίνει ενημέρωση για νέους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ταεκβοντο του ΑΡΗ Τρίπολης

Mε μεγάλη προσέλευση μικρών παιδιών συνεχίζονται οι εγγραφές στο ταεκβοντο του ΑΡΗ Τρίπολης Ικάρου και Αταλάντης  έναντι δημαρχείου .
Ο σύλλογος φέτος έχει καταφέρει να προσελκύσει πολλά παιδιά προσχολικής ηλικίας .
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...