Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η «γαλάζια» αντι-Τατουλική Κυνουρία, η μεταγραφή … Λαγού και η αστοχία υλικού!

- Έμαθα ότι ο Ομπάμα "σκληραίνει" τη στάση του απέναντι στον Πούτιν μετά τα πρόσφατα γεγονότα σε Ουκρανία και Κριμαία. Τον διέγραψε από το... facebook! Καλημέρα Αρκαδία.
Διαβάστε περισσότερα...

Τη Δευτέρα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη

Η 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης».
Διαβάστε περισσότερα...

Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής Μπούκουρας; Διαψεύδονται οι πληροφορίες από τον Κούγια και τη Χρυσή Αυγή (vd)

Διαψεύδει ο δικηγόρος του προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του,
Διαβάστε περισσότερα...

Υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Αθανασοπούλου ο «Ορφέας» Τρίπολης στο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Άργος

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 συμμετείχε στο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση». Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Μπουσουλοπουλείου Θεάτρου Άργους (1ο Γυμνάσιο) και συμμετείχαν κατά σειρά εμφάνισης οι παρακάτω χορωδίες:
Διαβάστε περισσότερα...

Ορίστηκε ημερομηνία για τις εκλογές του Συλλόγου Τροπαιατών Αθήνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τροπαιατών καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρα 11.00 πμ. Στην αίθουσα της «Παγγορτυνιακής Ένωσης», οδός Πειραιώς 1 [7ος όροφος ,εντός στοάς-Πλατεία Ομόνοιας].
Διαβάστε περισσότερα...

Επερώτηση Γόντικα για τα «έργα ΚΑΣΤΑΤ»: «Ποια έργα εκτελούν ή έχουν υπεργολαβία οι εταιρείες του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, κ. Τατούλη;»

Στοιχεία για έργα στην Πελοπόννησο ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση και θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα για τα έργα εκείνα «που εκτελούν ή έχουν υπεργολαβία οι εταιρείες του οικογενειακού περιβάλλοντος» του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογές στον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας (Τριπόλεως)

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας (Τριπόλεως) προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη   2 Απριλίου 2014, και ώρα 09:30' (π.μ.), στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τριπόλεως (οδός Ελευθ. Βενιζέλου, αριθ. 39), με θέματα:
Διαβάστε περισσότερα...

Σε Δημοτικό Ραδιόφωνο (Τρίτη) και TV Super (Πέμπτη) μιλά η Αντωνία Γιαννούλη!

Η υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης Αντωνία Γιαννούλη θα ξεκινήσει τις συνεντεύξεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής με την πρώτη της συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, την Τρίτη 9-10 το πρωί στην εκπομπή "Επί της Ουσίας" των  Δημήτρη Μανιατάκου- Μηνά Αρτόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ζητούνται στοιχεία για τις οικονομικές δραστηριότητες των Αναπτυξιακών Εταιρειών ΑΕ που συμμετέχει και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια»

Επερώτηση προς τον Περιφερειάρχη κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ Νίκος Γόντικας και Βαγγέλης Γούργαρης, αναφέροντας: «Στις πρώτες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και εσείς προσωπικά και άλλα μέλη της πλειοψηφίας που πρόσκεινται στα ΠΑΣΟΚ, αφήνατε υπαινιγμούς, υπονοούμενα, κύρια προς τους περιφερειακούς συμβούλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πρόσκεινται στη ΝΔ και είχαν διατελέσει και νομάρχες, τουλάχιστον για αδιαφάνεια και μη χρηστή διοίκηση στις Αναπτυξιακές Εταιρείες που είχαν συστήσει οι Νομαρχίες και οι Δήμοι τα προηγούμενα χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλα αστέρια του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού ήρθαν στο Ναύπλιο (εικόνες)!

Φιλικό αγώνα έδωσαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού στο Ναύπλιο με την ομάδα παλαιμάχων του Πανναυπλιακού τη Δευτέρα 17 Μαρτίου ο οποίος γίνεται για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...