Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Σεμινάριο από τη ΔΑΠ για φοιτητές της Τρίπολης

Ύστερα από πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης, ο σύλλογος φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει ανοικτό σεμινάριο σε συνεργασία με το τμήμα Οικονομικών Επιστημών, την Πέμπτη 20 Μαρτίου και ώρα 04:00 μμ στην αίθουσα Α3( 1ος όροφος), με θέμα:
Διαβάστε περισσότερα...

17 μετάλλια για την Αθλητική Ένωση Τρίπολης!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Αθλητικής Ένωσης Τρίπολης στους Χειμερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών 9, 10, 11, και 12 ετών το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 στην Πάτρα. Συνολικά κατέκτησαν 12 ατομικά μετάλλια (5 χρυσά 4 αργυρά και 3 χάλκινα), ενώ η σκυτάλη 4 Χ 50 μ. ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ των αγοριών 10 ετών ήρθε να προσθέσει άλλα 5 μετάλλια (4 για τους αθλητές και ένα για το σωματείο) ακριβώς με την λήξη των αγώνων.
Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση για να μην χτυπήσει ο …. «καρκίνος της πατάτας» καλλιέργειες στην Αρκαδία (vd)

Ημερίδα για τους επιβλαβής οργανισμούς καραντίνας που προσβάλλουν την πατάτα αλλά και για την καλλιέργεια και την παραγωγή της πατάτας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18 Μαρτίου 2014), το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

«Δαιμονισμένο» το Κάτω Παρτάλι … Γορτυνίας (vd)!

Γνωρίσατε τη "δαιμονισμένη" Ζαχαρούλα; Οι "Κάτω Παρταλιώτες" δε μας τα λένε καλά... Κάθε φορά τα πράγματα μπερδεύονται όλο και περισσότερο!! Δείτε τώρα το καινούριο επεισόδιο!!
Διαβάστε περισσότερα...

Απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι την Τετάρτη και την Πέμπτη στην Αρκαδία – Συγκέντρωση στην «Πετρινού»

Απεργία στις 19 και 20 Μάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση, τις απολύσεις και την κατάργηση οργανισμών, ΝΠΔΔ – ΝΠΙΔ προχωρούν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί θα γίνει απεργιακή συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Πετρινού.
Διαβάστε περισσότερα...

Μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές για εργοδότες και εργαζόμενους

Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα διανεμηθούν εντός του Μαΐου ως κοινωνικό μέρισμα από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, το οποίο αγγίζει τα 3 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το «κλείσιμο» της συμφωνίας με την τρόικα.
Διαβάστε περισσότερα...

40χρονος ομολόγησε ότι πυροβόλησε κατά του Αστυνομικού τμήματος στο Λεωνίδιο!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, η υπόθεση πρόκλησης φθορών στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου, μετά από πυροβολισμό που έγινε προχθές (16.3.2014) πρώτες πρωινές ώρες.
Διαβάστε περισσότερα...

Πιο «ζεστά» 6 σχολεία της Γορτυνίας … όταν γίνουν τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης!

Έτοιμη είναι η μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση έξι σχολικών κτηρίων της Γορτυνίας. Ο σχετικός φάκελος θα κατατεθεί σε πρόγραμμα για να γίνει αυτό το έργο που συνολικά έχει προϋπολογισμό 977.522,48 €. Αυτό αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας.
Τα σχολεία αυτά είναι:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...