Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με πολλές φωνές και μεγάλη ένταση! (vd)

Τα προβλήματα του Βοσυνιώτειου προκάλεσαν πανικό μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στο οποίο επί πολύ ώρα επικράτησε μεγάλη ένταση, φωνές και αντιπαραθέσεις.
Σε πολύ υψηλούς τόνους μίλησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Βοσυνιώτειου Γιώργος Σαμαρτζής, ενώ μέσα στην ένταση κάποια στιγμή ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ έκανε λόγο για εκφυλισμό του Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Φιάσκο η συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Γορτυνίας στη Δημητσάνα…

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος … θυμήθηκε προεκλογικά να κάνει συνέντευξη τύπου και το προγραμμάτισε για το Σάββατο στο Διασυνεδριακό Κέντρο της Δημητσάνας.
Διαβάστε περισσότερα...

Έτοιμη να ξεκινήσει έρευνα η Εισαγγελία Τρίπολης για το πρόβλημα με το νερό στα Λαγκάδια!

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στο ζήτημα το οποίο έχει προκύψει με την καταλληλότητα του νερού στα Λαγκάδια της Γορτυνίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Μικρούς και μεγάλους εντυπωσίασε η παιδική παράσταση «Χάιντι» στην Τρίπολη (εικόνες)!

Η παιδική σκηνή του θέατρου Πειραιώς και της Θεατρικής Εταιρίας Μέθεξις με την υπογραφή του Χρήστου Τριπόδη, παρουσιάσαν το Σάββατο, το κλασσικό και διεθνώς αναγνωρισμένο μυθιστόρημα της Γιαχάνα Σπίρι «XAΪΝΤΙ, Το Κορίτσι των Βουνών», σε δύο μοναδικές παραστάσεις, που έγιναν στην γεμάτη αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Η απάντηση του Στάθη Κούλη για τη «Λίστα Νικολούδη»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, με αφορμή τη «Λίστα Νικολούδη» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στην οποία υπάρχει το όνομά του, επειδή δεν είχε δηλώσει το πόθεν έσχες, έστειλε απάντηση και αναφέρει: «Σχετικά με δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στο διαδίκτυο, περί μη υποβολής δήλωσης περιουσιακών μου στοιχείων του πόθεν έσχες, την περίοδο που διετέλεσα Δήμαρχος Λαγκαδίων, ήτοι από 2003-2010, επισημαίνω τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Πέντε πρώην Δήμαρχοι από τη Γορτυνία στη «Λίστα Νικολούδη» για μη υποβολή πόθεν έσχες

Στη Βουλή έφτασε η περίφημη «λίστα Νικολούδη», η οποία παραδόθηκε στα χέρια των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα ifemerida.gr.
Ο Παναγιώτης Νικολούδης έστειλε στη Βουλή τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες.
Η λίστα αποτελείται ουσιαστικά από δύο κατηγορίες, αυτούς που δεν έκαναν τη σχετική δήλωση και εκείνους που υπέβαλλαν ανακριβές πόθεν έσχες, οι οποίοι έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα πέντε πρώην Δημάρχων της Αρκαδίας, για μη υποβολή πόθεν έσχες.
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκησε ο Αρκαδικός το Παγκράτι

O Αρκαδικός συνέχισε την καλή παράδοση που έχει στα παιχνίδια της Τρίπολης με το Παγκράτι, κερδίζοντάς το για πέμπτο στη σειρά παιχνίδι σε ισάριθμα ματς, αυτή τη φορά με 79-69. 
Για να φτάσει στη νίκη ο Αρκαδικός, βελτίωσε μετά το πρώτο δεκάλεπτο (που έχανε 17-22) τα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και σε συνδυασμό με την πολύ καλή του άμυνα (11 κλεψίματα, δύο κοψίματα), που ανάγκασε τους παίκτες του Παγκρατίου να υποπέσουν σε 20 λάθη, κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη και σημαντική νίκη.
Διαβάστε περισσότερα...

Τρία γκολ έφαγε ο Αστέρας από τον Πανιώνιο! (vd)

«Αγκαλιά», όχι μόνο με την οριστική αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, αλλά και με την αποφυγή της θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, βρίσκεται ο Πανιώνιος, καθώς στο ματς της 32ης αγωνιστικής επικράτησε εύκολα 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέες χορηγήσεις αδειών για καταστήματα στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Την Τετάρτη2 Απριλίου στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), θα γίνει η συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...