Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Έρχεται στην Τρίπολη ο Αρκάς Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης  Ιωάννης Παναγιωτόπουλος (από το χωριό Τουρκολέκα) την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014. Ο κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κάψιας και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Γενική συνέλευση στην Αθλητική Ένωση Τρίπολης

Τακτική απολογιστική  Γενική  Συνέλευση  του Συλλόγου Αθλητική Ένωση Τρίπολης θα  πραγματοποιηθεί  την  Κυριακή 30 του μηνός Μαρτίου 2014 και  ώρα 17:00 στην αίθουσα του Τουριστικού Περιπτέρου του Άλσους Αγίου Γεωργίου Τριπόλεως.
Διαβάστε περισσότερα...

Με διαγραφή ... απειλούνται οι "αιώνιοι" φοιτητές που έχουν εισαχθεί σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πριν το 2006!

Αντιδράσεις εκ μέρους των πρυτάνεων προκαλεί το θέμα που ανέκυψε με τη διαγραφή, έως τον προσεχή Σεπτέμβριο, περίπου 180.000 «αιώνιων» φοιτητών, σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους το προσεχές διάστημα.
Διαβάστε περισσότερα...

«Οι νέες φυλακές θα γίνουν ανάμεσα σε Τρίπολη και Καλαμάτα. Η απόφαση θα έχει παρθεί πριν τον Ιούνιο» (vd)!

Το θέμα της κατασκευής και λειτουργίας φυλακών στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζητήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ύστερα από ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε 30 προσλήψεις θα προχωρήσει ο Δήμος Τρίπολης!

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού τριάντα (30) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας έως 2 μήνες, για την αντιμετώπιση των αναγκών που θα προκύψουν από τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης, οι οποίες θα λειτουργήσουν στο Παράλιο Άστρος κατά το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο 2014 και οι οποίες θα φιλοξενήσουν περίπου επτακόσια (700) παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα...

Συγκέντρωση στην Πλατεία Πετρινού – «Η ανεργία τσακίζει κόκαλα στην Αρκαδία» (vd)

Συγκέντρωση έγινε την Πέμπτη από ταξικά συνδικάτα της Αρκαδίας και τη γραμματεία του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Πετρινού, για το μείζον θέμα της ανεργίας που πλήττει κυρίως τους νέους και τις γυναίκες στη χώρα μας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Νικολάου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, η ανεργία στις μέρες μας τσακίζει κόκαλα, αναφερόμενος σε ποσοστά, σύμφωνα με τα οποία τον Οκτώβριο του περασμένου έτους η ανεργία ήταν στο 27,8% και πλέον έχει αγγίξει σχεδόν το 60%!
Διαβάστε περισσότερα...

Το βαγόνι που μετέφερε τα οστά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη σώθηκε και δεν θα καταστραφεί!

Την τελευταία στιγμή σώθηκε από την διάλυση το βαγόνι που μετέφερε τα οστά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη από την Αθήνα στην Τρίπολη το 1930
Το ιστορικό μνημείο που βρίσκεται στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μύλων, επρόκειτο να καταστραφεί την Πέμπτη 27/2/2014 αφού είχε δοθεί η άδεια να διαλυθεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Το βιβλίο της Γεωργίας Δάλκου θα παρουσιαστεί στο Μαλλιαροπούλειο

Παρουσίαση του βιβλίου τής Γεωργίας Δάλκου «Ο Διόνυσος στην Αρκαδία» θα πραγματοποιηθεί μαζί με την εκδήλωση : «Ένας χρόνος Μαλλιαροπούλειου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, την Τετάρτη 12 Μαρτίου, 8 μ.μ..
Διαβάστε περισσότερα...

Επετειακή πορεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε Λακωνία και Αρκαδία

Στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας διοργανώνει επετειακή πορεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με την επωνυμία «1ο Τρόπαιο Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 17 μέχρι 19 Μαρτίου 2014, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Διαβάστε περισσότερα...

Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Την Τρίτη 04/03/2014 και ώρα 14.οο μ.μ ο υποψήφιος Δήμαρχος της “Κυνουρίας Γη” Γιάννης Γιοβάς επισκέφτηκε το Κ.Υ Άστρους, για να ενημερωθεί για τις ελλείψεις των οδηγών των ασθενοφόρων, και γενικά για την λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...