Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προαναγγελία Χασάν στον Παναρκαδικό!

Προαναγγελία Χασάν στον Παναρκαδικό!

Την προαναγγελία μιας σημαντικής μεταγραφής πραγματοποίησε με ανάρτησή του ο Τριπολίτης μάνατζερ, Κώστας Λάγαρης λίγο νωρίτερα. Συγκεκριμένα η ομάδα του Παναρκαδικού φαίνεται ότι έχει εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Αλ Χασάν (Χασάν) Ντεκό Σουμά.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή «γνώριμο» στην περιοχή μας καθώς έχει αποτελέσει μέλος τους Αστέρας Τρίπολης τη σεζόν 2017-18, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες μικρότερων Εθνικών κατηγοριών. Ένας από τους λόγους που ο Χασάν κατέληξε πιθανότατα στον Παναρκαδικό, ήταν και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τόσο στον Αστέρα όσο και στη Δόξα Δράμας είχε προπονητή τον Στάικο Βεργέτη, του οποίου στενός συνεργάτης είχε αποτελέσει ο σημερινό προπονητής του Παναρκαδικού, Βαγγέλης Ντίσιος.

Ο γνωστός Αρκάς μάνατζερ Κώστα Λάγαρης αποτύπωσε την ολοκλήρωση του “deal” μεταξύ ποδοσφαιριστή και Παναρκαδικού σε φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη φωτό εκτός από τον Κώστα
Λάγαρη, βρίσκονται φυσικά ο παίκτης και το μέλος του ΔΣ του Παναρκαδικού Ηλίας Καναβέτας.

Πάντως η εβδομάδα μετά τον δεκαπενταύγουστο φαίνεται ότι επιφυλάσσει μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του «τριφυλλιού».

https://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...