Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - Νέες διακρίσεις για αθλητές της ΑΕΚ στην Κώ

Τένις - Νέες διακρίσεις για αθλητές της ΑΕΚ στην Κώ

 

Ένα ακόμα καλοκαιρινό open έλαβε τέλος με συμμετοχές αλλά και διακρίσεις για τον όμιλό μας. Οι αθλητές Καραγιάννης Γιώργος και Μπουρτσουκλή Ραφαηλία συνέχισαν τον χορό των αγώνων αλλά και των επιτυχιών συμμετέχοντας στο open που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κω.

Οι αθλητές μας ταξίδεψαν στο 3ο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων με σκοπό όχι μόνο την καλή εμφάνιση αλλά και την διάκριση σε ένα από τα πολλά υποσχόμενα τουρνουά που γίνονται ανά την Ελλάδα.

Ο Καραγιάννης πιστός στα καλοκαιρινά open κατάφερε να διακριθεί και στις 2 κατηγορίες που συμμετείχε, στα μονά και στα διπλά (με συμπαίχτη τον Μαυρονικόλα) των ανδρών κατακτώντας την 2η θέση και την 3η θέση αντίστοιχα. Στα μονά ο Καραγιάννης στον δεύτερο γύρο (1ος bye) αντιμετώπισε και κέρδισε τον Δρίβα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και στον τρίτο γύρο τον Χατζηπέτρο με 2-0 σετ (6-2, 6-3). Στον ημιτελικό ο αθλητής της ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 σετ (6-1, 6-0) τον Ιτσινέ αλλά στον τελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-0 σετ (3-6, 4-6) από τον Καμπουκλή κατακτώντας έτσι την 2η θέση του τουρνουά. Στα διπλά οι Καραγιάννης - Μαυρονικόλας περνώντας τον πρώτο γύρο bye επικράτησαν των Πανούση - Χατζηπέτρου με 2-0 σετ (6-0, 6-0) και στα προημιτελικά των Παπαστεριάδη - Γιαννιό 2-1 σετ (4-6, 6-4, 10-7). Στον ημιτελικό όμως οι Καραγιάννης - Μαυρονικόλας ηττήθηκαν από το δίδυμο Waskiwz - Pietra με 2-0 σετ (2-6, 2-6) μένοντας στην 3η θέση του open.

Η Mπουρτσουκλή από την άλλη μετά την 1η θέση στα μονά και στα διπλά των γυναικών στο Athlisis, έφτασε μέχρι την 8άδα του τουρνουά στην Κω κερδίζοντας στον δεύτερο γύρο (πρώτος bye) την Γεροσταθοπούλου με 2-0 σετ (6-2, 6-3), αλλά στην οκτάδα ηττήθηκε από την Οικονόμου με 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Ο όμιλος θα ήθελε να συγχαρεί τους δύο αθλητές του και τους εύχεται καλή συνέχεια !!!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...