Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τέλος» για φέτος η Ευρώπη για τον Αστέρα…

«Τέλος» για φέτος η Ευρώπη για τον Αστέρα…

Με όλες τις δυνάμεις του πάλεψε σήμερα στη Βιένη ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Ραπίντ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη, η ομάδα της Αυστρίας πέρασε στην επόμενη φάση. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη ήττα του Αστέρα Τρίπολης στα κύπελλα Ευρώπης. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Πέτσος (25΄) και Σάουμπ (63΄, 85΄) ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε προσωρινά ο Γκρατσίνι στο 57΄.

Η Ραπίντ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση καθώς προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τέρμα του Θάνου Πέτσου. Ο Σάμπιτζερ σύγκλινε προς το κέντρο, έκανε την κάθετη πάσα για τον Μπόιντ, η μπάλα κόντραρε στον Κουρμπέλη, έφτασε στον Πέτσο, ο οποίος μόνος απέναντι στον Μπαντή πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ο Αστέρας έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 37΄ και 39΄ με τους Ναβάρο και Ουσέρο αντίστοιχα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η Ραπίντ πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με υποσχέσεις για την ελληνική ομάδα, καθώς ο Ντε Μπλάσις έκανε πολύ καλή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Γκρατσίνι κι αυτός με ωραίο τελείωμα, ισοφάρισε σε 1-1 στο 57΄. Έξι λεπτά κράτησε ισόπαλο το σκορ η ομάδα της Τρίπολης, καθώς στο 63΄ μετά από σουτ της Ραπίντ και κόντρα στον Γκόιαν, η μπάλα έφτασε στον Σάουμπ, που είχε περάσει στον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα, και με δυνατό σουτ έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 85΄ η «χρυσή» αλλαγή του Μπάρισιτς, Σάουμπ.

Διαιτητής: Σάιμον Λι Έβανς (Ουαλία)

Κίτρινες κάρτες: Χόφμαν, Μπόιντ, Τρίμελ, Σράμελ

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ (Μπάρισιτς): Νοβότα, Μπέρεντ, Σράμελ, Πέτσος, Σονλέιτνερ, Σάμπιτζερ (61΄ Σάουμπ), Τρίμελ, Μπεργκστάλερ (88΄ Πάβελιτς), Μπόσκοβιτς, Χόφμαν (80΄ Γκρόζουρεκ), Μπόιντ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Γκόιαν, Ναβάρο (70΄ Μπακασέτας), Ουσέρο, Ζησόπουλος (46΄ Γκρατσίνι), Κάφα, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (69΄ Χουάνμα).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...