Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χορηγία της οικογένειας Βασιλείου Π. Χασαπογιάννη στη μνήμη του Παναγιώτη | Φορητός απινιδωτής στο "κλειστό" του Άστρους

Χορηγία της οικογένειας Βασιλείου Π. Χασαπογιάννη στη μνήμη του Παναγιώτη | Φορητός απινιδωτής στο "κλειστό" του Άστρους

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας παρέδωσε σήμερα στους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων Πήγασος και Αίολος έναν φορητό απινιδωτή, ο οποίος θα βρίσκεται στο εξής για χρήση στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους.

Ο απινιδωτής είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας Βασιλείου Π. Χασαπογιάννη εις μνήμην του υιού της Παναγιώτη.

Η παρουσίαση χρήσης του απινιδωτή πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Άστρους κ. Γιάννη Πατούρα.

Ο απινιδωτής είναι σύγχρονος, εύχρηστος και με σωστή εκπαίδευση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες άμεσης αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση χρήσης του απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών σε όλους τους εμπλεκόμενους όπου υπάρχει απινιδωτής στα όρια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για αυτήν την πρωτοβουλία και σημειώνουμε πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν πως παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε η παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο παραμένει ανεξάντλητη». 

apinidwtis 1apinidwtis 2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...