Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εσείς δηλώσατε συμμετοχή για το rafting του ΕΟΣ στο φαράγγι του Λούσιου; (vd)

Εσείς δηλώσατε συμμετοχή για το rafting του ΕΟΣ στο φαράγγι του Λούσιου; (vd)

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει εξόρμηση για rafting στο φαράγγι του Λουσίου και καλεί τα μέλη αλλά και άτομα που δεν είναι μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στη δράση αυτή.

Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής και ώρα 10.00 π.μ. από τα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, Λαγοπάτη 43 και οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι αύριο το βράδυ (Παρασκευή 20/9/13) από τις 7 μέχρι τις 9 το απόγευμα στα τηλέφωνα 2710-232243 και 6974219674. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πληρώσουν το εξοπλισμό τους, αφού την εκδρομή θα αναλάβει επαγγελματικό γραφείο.

Μετά από αυτό ο ΕΟΣ, σε περίπου 10 μέρες ετοιμάζει εθελοντική αιμοδοσία με την στήριξη φορέων της πόλης μας και στόχος είναι όχι τόσο η συλλογή αίματος τις συγκεκριμένες μέρες αλλά η διάδοση του μηνύματος, ώστε να πάει κάποιος όποια μέρα επιθυμεί και να δώσει αίμα, δήλωσε ο Στέφανος Γκουτζιούλης.

Επίσης πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να ευαισθητοποιηθεί τόσο ο κόσμος όσο και οι φορείς της πόλης μας, οι οποίοι είναι πολλοί και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, για το καλό των ιδίων αρχικά και μετά του συνόλου.

Η δράση αυτή θα γίνει για 8η χρονιά στην πόλη μας, σε συνεργασία το κέντρο αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Στη συνέχεια (αρχές Οκτώβρη) ο ΕΟΣ θα διοργανώσει ορειβασία, για την οποία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...