Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιδήμαρχος Μακαρούνης | Συγχαρητήρια σε Δρακοπούλου, Μίχαλου, Βερβαινιώτη και Λυμπερόπουλο του ΓΣΑ

Αντιδήμαρχος Μακαρούνης | Συγχαρητήρια σε Δρακοπούλου, Μίχαλου, Βερβαινιώτη και Λυμπερόπουλο του ΓΣΑ

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει την αθλήτρια του Γ.Σ. Αρκαδίας, Βαλεντίνα Δρακοπούλου, η οποία στη διάρκεια του Χειμερινού Κυπέλλου Ρίψεων στο Ηράκλειο Κρήτης, εξασφάλισε το όριο πρόκρισης στο αγώνισμα της Σφυροβολίας για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούλιο στην Ιερουσαλήμ!

Παράλληλα συγχαίρει τη Μαρίνα Μίχαλου, τη Φωτεινή Βερβαινιώτη αλλά και το Νίκο Λυμπερόπουλο, αθλητή/τριες του Γ.Σ. Αρκαδίας που διακρίθηκαν στην ίδια διοργάνωση. Επίσης, συγχαίρει και τον προπονητή τους, Κώστα Δρακόπουλο, για την πολύ καλή δουλειά που επιτελεί!

Όπως σημειώνει το contraepithesi.gr, "το Σάββατο, 05/03)διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων με τη συμμετοχή αρκετών από τους κορυφαίους ρίπτες/τριες σε όλες τις κατηγορίες. Σ’ αυτή την ημερίδα συμμετείχαν και τέσσερις αθλητές/τριες του ΓΣ Αρκαδίας, με την αγωνιστική τους παρουσία να κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Αναλυτικότερα:

■ Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο αγώνισμα της Δισκοβολίας Ανδρών Κ18 κατάκτησε την 2η θέση με επίδοση στα 48,84μ. η οποία αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον αθλητή του ΓΣ Αρκαδίας.

■ Η Μαρίνα Μίχαλου στο αγώνισμα της Δισκοβολίας Γυναικών Κ18 κατέκτησε την 1η θέση με επίδοση 36,19μ.

■ Η Φωτεινή Βερβαινιώτη στο αγώνισμα της Σφυροβολίας Γυναικών Κ18 κατέκτησε την 4η θέση με επίδοση στα 36,19μ, η οποία αποτελεί ατομική ρεκόρ για την αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας.

■ Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου στο αγώνισμα της Σφυροβολίας Γυναικών Κ18 κατέκτησε την 2η θέση με επίδοση 59,32μ., που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για την αθλήτρια του Αρκαδικού συλλόγου, αλλά παράλληλα και όριο για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες στην κατηγορίας Κ18.

Σε μια χρονική περίοδο αρκετά νωρίς για τη σεζόν του ανοιχτού στίβου, η εξαιρετική κατάσταση των αθλητών/τριών που αποτυπώθηκε με εξαιρετικές επιδόσεις, δείχνει ότι η προετοιμασία εν’ όψει της φετινής σεζόν και των μεγάλων στόχων του φετινού Καλοκαιριού, εξελίσσεται πολύ καλά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...