Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η προϊστορία «Κολοκοτρώνεια Tripolis tennis Open»

Η προϊστορία «Κολοκοτρώνεια Tripolis tennis Open»

Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στην πόλη μας το τουρνουά τένις "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ TRIPOLIS TENNIS OPEN 2013". Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουρνουά τένις της Πελοποννήσου που κάθε χρόνο τραβά τα βλέμματα όλης της τενιστικής Ελλάδας, τόσο με το αγωνιστικό του επίπεδο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από οργανωτικής πλευράς αφού οι τοπικοί ιδιωτικοί φορείς τις πόλης μας το αγκαλιάζουν όλο και πιο θερμά.

Την πρώτη του χρονιά το 2011 οι δύο κατηγορίες: Βαθμολογούμενο και μη στους άνδρες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον αφού πολύ σπουδαία ονόματα της Πανελλήνιας κατάταξης έλαβαν μέρος: Γιακούποβιτς, Βαζαίος , Σιδεράκος, Στεργίου, Καπόγιαννης, Δουβής κα.

Την δεύτερη χρονιά το 2012 οι οικονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί  βαθμολογούμενο τουρνουά (prize money) αλλά η ελκυστικότητα του τουρνουά συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς στην κατηγορία των ανδρών open  προστέθηκε και αυτή των γυναικών αλλά και των Juniors 12 -16. Οι συμμετοχές το 2012 χτύπησαν κόκκινο από όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου, από Αθήνα αλλά και Θες/νίκη (!!).

Φέτος το 2013 η οργανωτική επιτροπή των αγώνων έκανε ένα ακόμα βήμα ανάπτυξης και διάδοσης των "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ".  Όλες οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών παρέμειναν σταθερές και σε αυτές προσαρμόστηκαν κατηγορίες Tennisrace για πιο αδύναμους παίχτες (αξιολογημένους με τα κριτήρια τηςITN), ώστε όλοι όσους αγαπούν το τένις ανεξαρτήτως επιπέδου, αρχάριοι και μη, να μπορούν να πάρουν μέρος. Παραπονεμένοι για 3η χρονιά δεν θα μπορούσαν να μείνουν οι μικροί φίλοι του αθλήματος και γιαυτό το λόγο θεσπίστηκε τόσο κατηγορία juniors 11-14, όσο και κατηγορία επίλεκτων αθλητών "super 10's" 8-10 ετών.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν θα είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτεί η Αρκαδία και η Τρίπολη τα "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2013".  Η μεγάλη γιορτή του τένις ξεκινά !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...