Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραβεύτηκε ο Ντε Μπλάσις για το Best Goal (vd)

Βραβεύτηκε ο Ντε Μπλάσις για το Best Goal (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ) Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 9ης αγωνιστικής απονεμήθηκε σήμερα στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Πάμπλο Ντε Μπλάσις του Αστέρα Τρίπολης, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο του Αστέρα, από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Super League και πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Μποροβήλο.

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 69,73% και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Αστέρα που κερδίζει φέτος το αντίστοιχο βραβείο, αλλά και ο τέταρτος στην ιστορία του διαγωνισμού μετά τον Εμμάνουελ Περόνε, τον Ρούμπεν Ράγιος και τον Φερνάντο Ουσέρο.

Στις δηλώσεις του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε:

«Πάντα είναι ωραίο να βάζουμε ωραία γκολ. Είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα. Πολύ σημαντική ήταν και η πολύ γρήγορη πάσα του Ερνάντεζ. Στηρίζομαι σε αυτό και μου αρέσει να πετυχαίνω τέρματα με τη συνεργασία των συμπαικτών μου.

Αυτό ήταν το πιο όμορφο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου.

Είδα την μπάλα από ψηλά, ήξερα που είναι το τέρμα και είδα τον αμυντικό που ήταν μακριά μου και προσπάθησα να το δοκιμάσω».

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το γκολ στην οικογένειά μου στην Αργεντινή, σε όλους τους φίλους μου, στους Αργεντινούς που είναι στην ομάδα και σε όλο τον κόσμο του Αστέρα που με στηρίζει και με βοηθάει.

Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την επιτυχία της περσινής χρονιάς. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε.

Στην Κομοτηνή θα πάμε για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη ομάδα ο Πανθρακικός, θέλει προσοχή. Πέρσι κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Αλλά εμείς έχουμε στοχο τα play-off και αυτό θέλουμε να διεκδικήσουμε»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...