Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πόσα θα πληρώνουν οι ομάδες για να χρησιμοποιούν το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης!

Πόσα θα πληρώνουν οι ομάδες για να χρησιμοποιούν το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης!

Ομόφωνα αποφάσισε η διοίκηση του Νομικού Προσωπου Δηοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης να παραχωρήσει τη χρήση του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης κατόπιν των αιτήσεων των ομάδων αφού προηγουμένως τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς το ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης.

• Λόγω της οικονομικής κρίσης και για τη διευκόλυνση των ομάδων που ζητούν την χρήση του γηπέδου τροποποιήθηκε παλαιότερη Απόφασή και από εδώ και στο εξής καθορίστηκε το ποσό τη χρήση του γηπέδου στα 50,00€ ( για μία προπόνηση και ένα αγώνα ή για δύο προπονήσεις την εβδομάδα.)

• Οι ώρες που θα γίνεται χρήση του γηπέδου του ΔΑΚ από όλες τις ομάδες δεν θα υπερβαίνει τις 7 (επτά) την εβδομάδα εφ’ όσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καθοριστεί από τη διοίκηση σε συνεργασία με τις ομάδες.

• Ο. κ. Κοσκολός είπε ότι θα πρέπει να προηγείται ο Παναρκαδικός για τη χρήση του γηπέδου διότι ανήκει σε ανώτερη κατηγορία έναντι των άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χ. Ζαμπαθά είπε μεταξύ άλλων στην εισήγηση της: «Οι κάτωθι ομάδες Ποδοσφαίρου ζητούν την χρήση του γηπέδου του ΔΑΚ ως εξής:

1. Από την Παναρκαδικός Α.Ο. ζητούν το γήπεδο του ΔΑΚ για δύο προπονήσεις την εβδομάδα.

Διευκρινίζουν ότι η προπόνησή τους μπορεί να γίνεται και πρωϊνές ώρες.

2. Από την ΑΕΚ Τρίπολης ζητούν την χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΔΑΚ για την προπόνηση των παιδιών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΕΚ κάθε Τρίτη και Πέμπτη και τις ώρες 6-7 μ.μ.

3. Από την Α.Ο. Κάψια ζητούν τη χρήση του γηπέδου δύο φορές την εβδομάδα κατά τις ημέρες Τρίτη 7-

9 μμ με αθλητικά παπούτσια (χωρίς τάπες) και χωρίς μπάλα και κάθε Πέμπτη η Παρασκευή (ανάλογα με ποια ημέρα είναι ο αγώνας ) 7-9μμ με ποδοσφαιρικά παπούτσια (με τάπες και χρήση μπάλας για όλη τη σαιζόν).

4. Από τον Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος ζητούν τη χρήση του γηπέδου δύο φορές την εβδομάδα κατά τις ημέρες Τρίτη 7-9 μμ με αθλητικά παπούτσια (χωρίς τάπες) και χωρίς μπάλα και κάθε Πέμπτη η Παρασκευή (ανάλογα με ποια ημέρα είναι ο αγώνας) 7-9μμ με ποδοσφαιρικά παπούτσια (με τάπες και χρήση μπάλας για όλη τη σαιζόν).

5. Ο Πανγορτυνιακός ζητά τη χρήση του γηπέδου μία φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη.

Όπως όλοι γνωρίζεται δεν είναι δυνατή η χρήση του γηπέδου πάνω από 7 ώρες την εβδομάδα διαφορετικά θα καταστραφεί το γκαζόν.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...