Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποβιβασμός για τον Απόλλωνα Τρίπολης

Υποβιβασμός για τον Απόλλωνα Τρίπολης

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας μπάσκετ, με τις δύο συνεχόμενες νίκες του ΑΠΟΕΛ Μολάων (επικράτηση εντός έδρας με τον Αστέρα Βλαχιώτη και η έκπληξη της Σπάρτης με νίκη επί του «γηπεδούχου» Φιλαθλητικού), η κατάσταση γινόταν πλέον αρκετά δύσκολη και το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στην Τρίπολη αποκτούσε πλέον χαρακτήρα τελικού. 

>Από τη μία οι παίκτες του Απόλλωνα ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη και η διάθεση ήταν εμφανής στη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά από την άλλη το πολύ άγχος που έκανε αισθητή την παρουσία του μετά το πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης δυσκόλεψε πολύ τους «Απολλωνιστές».

Εν τέλει η ομάδα της Τρίπολης έφτασε στην σημαντική νίκη με 50-46 απέναντι στην «μαχητική» ομάδα του Άρη Σκάλας η οποία παρόλο που δεν είχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο, ήρθε στην Τρίπολη με στόχο τη νίκη και μόνο και αυτό φάνηκε 40 λεπτά στην αναμέτρηση. Το θέμα ήταν ότι η ομάδα της Τρίπολης αν δεν είχε τόσο μεγάλη πίεση λόγω της αναγκαιότητας να κερδίσει το ματς σίγουρα θα είχε καταφέρει να κερδίσει πιο άνετα. Αν και στην πραγματικότητα κατάφερε παρά την πίεση του αντιπάλου να κρατάει έστω και για ψυχολογικούς λόγους στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ένα πολύ μικρό προβάδισμα στο σκορ.

Ακόμη και μετά από αυτή τη νίκη έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο Απόλλωνας Τρίπολης καλείται να πάει στο ματς της τελευταίας αγωνιστική με στόχο να μην χάσει επί του τοπικού ΑΠΟΕΛ Μολάων. Οι παίκτες του συλλόγου της Τρίπολης έχουν πλέον επικεντρώσει την προσοχή τους αποκλειστικά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής και η αποφασιστικότητα είναι πλέον πολύ μεγάλη!

Περισσότερα, στο contraepithesi.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...