Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις 1η και 3η θέση για τα αδέρφια Τριανταφύλλου της ΑΕΚ Τρίπολης

Τένις  1η και 3η θέση για τα αδέρφια Τριανταφύλλου της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τα αδέρφια Τριανταφύλλου, Θάνο & Γιώργο, για την κατάκτηση της 1ης και 3ης θέσης αντίστοιχα στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς για αγόρια κάτω των 1ο ετών.

Στο τουρνουά που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club στο Άργος οι αθλητές του ομίλου μας κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση των αγοριών σε 32άρι ταμπλό. Πιο συγκεκριμένα ο Θάνος Τριανταφύλλου από το no6 του ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και στο δεύτερο γύρο κέρδισε τον Ηλιάδη (Ρήγα Α.Ο.Α.Α) με 2-0 σετ (40, 40). Στον επόμενο γύρο επικράτησε του Παύλου από τον Αρκαδικό Άτλα με 2-0 σετ (40, 53) μπαίνοντας στον ημιτελικό του τουρνουά. Στα ημιτελικά αντίπαλος του Θάνου ήταν ο Κυμπουρόπουλος (Ρήγας Α.Ο.Α.Α) με το σκορ να τελειώνει με 2-0 σετ υπέρ του αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης (41,41). Στον μεγάλο τελικό νικητής ήταν και πάλι ο αθλητής της ομάδας μας με 2-0 σετ (41, 41) εναντίον του Βουτσά (Ναυπλιακός), κατακτώντας έτσι το πρώτο τρόπαιο για την φετινή χρονιά.

Στο επάνω μέρος του ταμπλό βρισκόταν ο 8χρονος Τριανταφύλλου Γιώργος, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημο κυρίως ταμπλό ενωσιακού τουρνουά. Ο μικρός μας αθλητής μπήκε και αυτός μέσα στα μετάλλια για πρώτη φορά κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Ο Τριανταφύλλου Γιώργος ξεκίνησε από το no7 του ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο με bye  και επικράτησε του Σκλήρη (Ζευς Κορίνθου) με 2-0 σετ (53, 53). Στην οκτάδα επικράτησε του Τάσιου (Ναυπλιακός) με 2-0 σετ (42,41) αλλά στα ημιτελικά ηττήθηκε από τον Βουτσά (Ναυπλιακός) με 0-2 σετ (14, 04).

Πολλά συγχαρητήρια για τα αδέρφια Τριανταφύλλου, για το δυναμικό τους ξεκίνημα την χρονιά του 2024. Τους ευχόμαστε καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Λάρισας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...