Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Αρκαδικού απέναντι στον Ηρακλή!

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Αρκαδικού απέναντι στον Ηρακλή!
Ο Αρκαδικός επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 86-70 χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν με επιμέρους σκορ 32-16, μετέτρεψε το «εύθραυστο» 37-36 του ημιχρόνου σε 69-52 βάζοντας ουσιαστικά ασφαλιστική δικλείδα για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Αρκαδικός έκανε ρεσιτάλ επιθετικού μπάσκετ, σημειώνοντας 32 πόντους (ρεκόρ για μία περίοδο) με στατιστικά για όσκαρ: 5/7 βολές, 6/6 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 8 ασίστς προϊόν του αλτρουισμού που επέδειξαν οι παίκτες του σε αυτό το χρονικό σημείο. Λίγο πριν τελειώσει το τρίτο δεκάλεπτο μάλιστα, η διαφορά είχε φτάσει στους είκοσι ένα πόντους (64-43 στο 26.30), με τον Αρκαδικό να συνδυάζει σπορ και θέαμα.
Η τελευταία περίοδος του παιχνιδιού είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού το μόνο που ενδιέφερε ήταν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο Αρκαδικός κρατούσε εύκολα μία διαφορά ασφαλείας από τον Ηρακλή. Στο άκουσμα του τελευταίου σφυρίγματος, ο Αρκαδικός κέρδισε με 86-70 κερδίζοντας παράλληλα το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του που γέμισαν γα μία ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.
Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Κοψαύτης που σημείωσε 29 πόντους (4/4 βολές, 8/9 δίποντα, ¾ τρίποντα)που αποτελούν ατομικό του ρεκόρ στην κατηγορία, ενώ είχε ακόμα 3 ασίστς, 2 κλεψίματα και παράλληλα έγινε ο δεύτερος παίκτης στην πενταετή ιστορία του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία που ξεπέρασε τα 100 τρίποντα (101) μετά τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη.
Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Γιάννη Προδρόμου, που εναντίον προηγούμενης του ομάδας είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, ενώ ο Πόπαντιτς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο β’ ημίχρονο τελειώνοντας το παιχνίδι με 14 πόντους, 4 ασίστς, 2 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο. Σταθερά καλή εμφάνιση στον αγώνα ο Βασίλης Γιαννουλάκος, που τελείωσε το παιχνίδι με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και ένα κόψιμο, αλλοιώνοντας αρκετές επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων του.
Από τον Ηρακλή ξεχώρισε η τριπλέτα των Μπεχλιβάνη, Τσουμπρίλο, Τσότσου, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Ο Ηρακλής έχασε έναν πόντο (37-36) με την τριπλέτα να σκοράρει τους 30 πόντους με απίστευτα ποσοστά ευστοχίας (6/8 βολές, 6/8 δίποντα και 4/4 τρίποντα)!
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινήθηκαν ανάλογα, αποτέλεσμα και της καλής αμυντικής προσπάθειας του Αρκαδικού με αποτέλεσμα ο «Γηραιός» να χάσει την επαφή του στο σκορ και τελικά να γνωρίσει την ήττα με 86-70.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί το χειροκρότημα της κερκίδας στο πρόσωπο του Μίροσλαβ Τσουμπρίλο όταν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πέμπτο φάουλ πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, αναγνωρίζοντας από τους φιλάθλους την προσφορά του τον ένα χρόνο που αγωνίστηκε στον Αρκαδικό, αλλά και την καλή παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι (11 πόντους με 2/4 βολές, 3/3 τρίποντα, ¼ τρίποντα, 7 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο).
Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Μαλανδρής, Τσαρουχά
Δεκάλεπτα: 22-11, 37-36, 69-52, 86-70
Αρκαδικός (Καστρίτης): Καραμαλέγκος 3, Πίνης 3 (1), Μαγιντόμπε 2, Κοψαύτης 29 (3), Προδρόμου 16 (1), Πόπαντιτς 14 (2), Σάκοτα 5, Γκόβας 6, Γιαννουλάκος 8.
Ηρακλής (Πέρκος): Μπεχλιβάνης 22 (4), Αποστολίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος 4, Χρυσόπουλος 5, Θεοδωράκος 3, Τσουμπρίλο 11 (1), Κόθρας 10, Σιολόγκας, Τσότσος 15 (1).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...