Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα εγκαίνια του γηπέδου του Αγίου Ανδρέα στην Κυνουρία (vd)

Τα εγκαίνια του γηπέδου του Αγίου Ανδρέα στην Κυνουρία (vd)
Τα εγκαίνια ενός σημαντικού για την περιοχή έργου, έγιναν σήμερα στον Αγιο Ανδρέα. Το νέο γήπεδο των Βρασιών, αίτημα των κατοίκων εδώ και χρόνια είναι πια γεγονός και συνδυάστηκε με την επιστροφή των Βρασιών στη φυσική τους έδρα, η οποία πραγματοποίησε μεν καλή εμφάνιση αλλά δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 1-2, από τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό.

Συγκεκριμένα, πριν τόν αγώνα και με κάθε επισημότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου παρουσία εκατοντάδων κόσμου, του Περιφερειάρχη κ. Π. Τατούλη, του βουλευτή Αρκαδίας κ. Ανδ. Λυκουρέντζου, του Δήμαρχου κ Μ. Σκαντζού, μελών της δημοτικής αρχής, του αντιδήμαρχου και υποψήφιου Δήμαρχου κ. Π. Μαντά και του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης και υποψήφιου Δήμαρχου κ. Γ. Δαλιάνη, του π/σ κ. Δ. Λαλουδάκη, του προέδρου της τ/κ κ. Στ. Τσαγγούρη κ.ά, ενώ όσοι μίλησαν αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα του έργου αλλά και το ότι αυτό ολοκληρώθηκε σε μια δύσκολη περίοδο (δες παρακάτω σχετ. βίντεο).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πανηγυρικό τρόπο με τις δύο ομάδες να συνοδεύονται από παιδιά των ακαδημιών των Βρασιών, αλλά συνεχίστηκε με αρκετή ένταση και πάθος. Πάθος που έδειξαν οι Βρασιές να διαθέτουν περισσότερο στην αρχή του ματς, μπαίνοντας δυνατά και δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις (κυρίως με τους Λεπεντζή και Τετώρο) για τα καρέ του Πανθυρεατικού. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους, με εκτέλεση πέναλτι, ο Ρουμπής στο 27′, αλλά ο Πανθυρεατικός, που έδειχνε έξω από τα νερά του, κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα όμορφο σουτ του Αγγελόπουλου στο 39′. Στην επανάληψη οι καλές φάσεις ήταν λιγότερες και ο Πανθυρεατικός που «καιγόταν» για τη νίκη, προκειμένου να διατηρθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, έδειχνε να μη μπορεί να βρει τις λύσεις που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία. Ομως, στο 88′ και μετά από μπαλιά του Χαρμπαλή ο Ι. Αδάμης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των Βρασιών και ο Χαρμπαλής που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, διαμόρφωσε το τελικό 1-2, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι οι Βρασιές κέρδισαν με την απόδοσή τους τις εντυπώσεις, δείχνοντας πως αν είχαν αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο και σε άλλα παιχνίδια θα ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ από την άλλη ο Πανθυρεατικός, παρότι δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, βρήκε τον τρόπο να πάρει μια πολύτιμη νίκη και να διατηρηθεί στον κορυφή της βαθμολογία, πέντε «στροφές» πριν το τέλος.
 
Πηγή - www.astrosnews.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...