Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - Πέντε αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης στο Open της Πετρούπολης

Τένις - Πέντε αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης στο Open της Πετρούπολης
Στο open της Πετρούπολης αγωνίζονται 5 παίχτες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, σε 3 κατηγορίες. Στην κατηγορία 15-35 αγωνίζεται ο Κανελλόπουλος Πέτρος που βρίσκεται μόλις στο 1ο του παιχνίδι σε 128άρι ταμπλό, το οποίο διεκόπη λόγο των κακών καιρικών συνθηκών με τον αθλητή μας να βρίσκεται 1-0 πίσω στα σετ και 2-0 μπροστά στο 2ο σετ.
Στην κατηγορία των +35, σε 128άρι ταμπλό, παίζουν οι Πηγαδιώτης Παναγιώτης και Καρούνος Παναγιώτης, με τον πρώτο να κερδίζει τον Δαυλή στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και να αγωνίζεται με τον Μυτιληναίο στο επόμενο παιχνίδι. Τον ίδιο δρόμο χαράζει και ο Καρούνος που επικράτησε του Λαζόπουλου με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζει τον Άτλα.
Στην κατηγορία των γυναικών, σε 32άρι ταμπλό, αγωνίζονται οι αθλήτριές Μπουρτσουκλή Ραφαηλία και Αντωνίου Αναστασία. Η Μπουρτσουκλή κέρδισε στο πρώτο της παιχνίδι την Κατσικάδη με 2-0 σετ (6-0, 6-2) και στον 2ο γύρο αντιμετωπίζει την Κριτσώνη. Από την άλλη η Αντωνίου βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά έχοντας κερδίσει την Πρεζάνη με 2-0 σετ (6-0, 6-0) και την Χαραλαμπίδη με 2-0 σετ (6-2, 3-0 ret). Τα επόμενα παιχνίδια για τους παίχτες του ομίλου μας θα δοθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 22-23 του μήνα.
Ο όμιλος συγχαίρει και τους πέντε παίχτες του για την μέχρι τώρα πορεία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα τους παιχνίδια.
 
karounos-pigadiotisΚαρούνος και Πηγαδιώτης
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...