Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ντε Μπλάσις: «Όνειρο μας είναι το Champions League»!

Ντε Μπλάσις: «Όνειρο μας είναι το Champions League»!
Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, μιλώντας στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» στο συνδρομητικό κανάλι μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας είναι να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται στα πλέι οφ και να εκμεταλλευτούν την έδρα της ομάδας.
 
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κερδίσαμε τον πρωταθλητή στην έδρα μας. Φυσικά και είχαμε πάθος, ήμασταν πάρα πολύ καλοί και αξίζαμε τη νίκη που πήραμε.
 
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ και νιώθω πολύ καλά. Θέλουμε πολύ να παίξουμε καλά στα πλέι οφ και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι το όνειρό μας.
 
Τα πλέι οφ είναι πολύ σημαντικά και θα επιδιώξουμε τις νίκες στην έδρα μας και το πιο σημαντικό είναι να είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι για να μπορέσουν να βοηθήσουν.
 
Γενικά κυνηγάω τις φάσεις και επιδιώκω το γκολ. Γενικά το προσπαθώ και το παλεύω να πετύχω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Ο πρώτος μου χρόνος ήταν καλός, αλλά όχι τόσο άνετος όσο φέτος. Έχω μάθει να παίζω όπως παίζουν εδώ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...