Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρώτο τουρνουά χόκεϋ επί χόρτου στη Βυτίνα – Στόχος να γίνει θεσμός! (εικόνες)

Πρώτο τουρνουά χόκεϋ επί χόρτου στη Βυτίνα – Στόχος να γίνει θεσμός! (εικόνες)
Την Κυριακή 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά χόκεϋ επί χόρτου στη Βυτίνα. Με συμμετοχή 120 και πλέον αθλητών από ομάδες της Αθήνας, του Άργους, της Δημητσάνας και της Βυτίνας οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Γιαννόπουλος Ιωάννης.

Το γενικό πρόσταγμα των αγώνων το είχε ο προπονητής του Α.Π.Σ Άρτεμις Άργους κος Κανελλόπουλος Δημήτριος. Ο κος. Κανελλόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να διεξάγουμε το τουρνουά στην όμορφη Βυτίνα και διαδώσαμε με αυτόν τον τρόπο ένα άθλημα που για μερικούς ίσως ήταν άγνωστο μέχρι τώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εγώ σαν προπονητής αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου μας κος Μπέκας Μιχαήλ, τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλο Ιωάννη που με την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το τουρνουά. Στάθηκε στο πλευρό της όλης εκδήλωσης επιλύοντας θέματα που φάνταζαν δύσκολα. Χάρις στην οξυδέρκεια που τον διακατέχει και τον τρόπο που βλέπει το μέλλον, στάθηκε αρωγός της όλης εκδήλωσης δίνοντας μηνύματα ήθους και ευγενούς άμιλλας, αναδεικνύοντας έτσι τις αξίες του αθλητισμού στην νεολαία του τόπου μας.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ τον συνάδελφο προπονητή κ. Μόσχο Χρήστο που με την αγάπη που τον διακατέχει για το άθλημα του χόκεϋ συμμετείχε στο τουρνουά με τους αθλητές του, τιμώντας έτσι την όλη εκδήλωση.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα δύο εστιατόρια που φιλοξένησαν τις ομάδες, το Αρχοντικό της Αθηνάς και τα Κόκκινα Πιθάρια. Κατάφεραν να ενθουσιάσουν όλους τους αθλητές με τις γαστρονομικές απολαύσεις που τους προσέφεραν.

Υποσχόμεθα ότι θα επαναλάβουμε το όλο εγχείρημα και την επόμενη χρονιά και ευχόμαστε να γίνει θεσμός ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...