Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με ήττα έκλεισε η κανονική περίοδος της Super League για τον Αστέρα (vd)

Με ήττα έκλεισε η κανονική περίοδος της Super League για τον Αστέρα (vd)
Με γκολ του Αλέξανδρου Βεργώνη στο 78ο λεπτό, η Βέροια νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Ημαθία και εξασφάλισε την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Ηταν ένα ματς "ζωής ή θανάτου" για τους γηπεδούχους που ήθελαν μόνονίκηκαι συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουν. Το άγχος ήταν δεδομένο, γι΄αυτό και στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, πέρα από ένα γκολ του Μπεν στο 36΄ το οποίο ακυρώθηκε, χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι ο σκόρερ βρισκόταν σε αντικανονική (οφσάιντ) θέση. Στο 42΄, πάντως, χρειάστηκε να επιστρατεύσει τα αντανακλαστικά του ο Καντιμοίρης, για να αποκρούσει την εξ επαφής κεφαλιά του Χουάνμα και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Και φτάσαμε στη φάση του 78΄, όταν ο Γεωργιάδης σέντραρε από δεξιά και ο Βεργώνης με σουτ λύτρωσε τους γηπεδούχους. Ηταν το πρώτο γκολ του 28χρονου μέσου στη φετινή Σούπερ Λίγκα, αλλά τόσο σημαντικό για τη "Βασίλισσα του Βορρά".
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Γκονσάλβες, Καντιμοίρης - Εντό
ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Σισοκό, Τζημογιάννης, Ζεζίνιο (85΄ Αποστολόπουλος), Μπάρμπας, Κομόλοφ (61΄ Μάνος), Βεργώνης, Καλτσάς (77΄ Ντόγος), Μπεν, Γκονσάλβες.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα (77΄ Βάλντο), Ναβάρο (72'΄ Μουνάφο).
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...