Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγώνας δρόμου στο Λιμποβίσι στις 3 Μαΐου!

Αγώνας δρόμου στο Λιμποβίσι στις 3 Μαΐου!
Στα πλαίσια του φετινού εορτασμού του θρησκευτικού προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγιά του Χρυσοβιτσίου, την ανακήρυξη του ως Αρχιστράτηγου, και τη συγκρότηση της πρώτης επαναστατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Χρυσοβίτσι, ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών ανακοινώνει τη διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γέρου του Μοριά την παραμονή της μεγάλης γιορτής. Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Δρόμου Λιμποβίσι - Χρυσοβίτσι. Η ακριβής διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι η «Λιμποβίσι - Αρκουδόρεμα - Πιάνα - Γιανναρέικα - Μυλόστρατα - Χρυσοβίτσι» , συνολικού μήκους περί τα 15 χιλιόμετρα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 π.μ. στο σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Λιμποβίσι, και ο τερματισμός θα γίνει στην προτομή του Γέρου στην πλατεία του Χρυσοβιτσίου, επί της οποίας αναγράφεται η πράξη ανακήρυξής του σε Αρχιστράτηγο.
Χορηγός του Αγώνα είναι η εταιρεία "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΗΣ Α.Ε" από την Τρίπολη, και χορηγός επικοινωνίας είναι το «Καλημέρα Αρκαδία». Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο τηλέφωνο 6972856242, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kalimera-arkadia.gr.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...