Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραζιλιάνος χαφ υπογράφει στον Αστέρα Τρίπολης (vd)!

Βραζιλιάνος χαφ υπογράφει στον Αστέρα Τρίπολης (vd)!

Μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον 28χρονο Βραζιλιάνο ανασταλτικό μέσο είναι οι διοικούντες τους Αρκάδες.


Φροντίζοντας για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται πως είναι μια «ανάσα» από την απόκτηση του Έντερσον Τορμένα. Οι ιθύνοντες των Αρκάδων είχαν συμπεριλάβει στη μεταγραφική τους λίστα τον Βραζιλιάνο χαφ και όπως αναφέρεται ο παίκτης έχει ήδη μεταβεί στην Τρίπολη προκειμένου να συζητήσεις τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Αστέρα.

Ο Λατινοαμερικάνος ανασταλτικός χαφ θεωρείται πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας πολυετή παρουσία στο πρωτάθλημα του Βελγίου τα τελευταία χρόνια.

Φεύγοντας από την πατρίδα του και τη Γιουβεντούδε το 2007 έφτασε στο Βέλγιο όπου φόρεσε τη φανέλα της Γκερμινάλ για δυο χρόνια έχοντας 40 συμμετοχές και 5 τέρματα, ενώ η επόμενο σεζόν τον βρήκε στη Γκενκ όπου είχε μόλις 9 εμφανίσεις. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σαρλερούα, στην αρχή ως δανεικός, συμπληρώνοντας συνολικά 40 συμμετοχές και σκοράροντας 2 φορές.

Πηγή - www.onsports.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...