Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρελθόν (πριν γίνει ... παρών) από τη Νίκη ο Αρκάς τερματοφύλακας Γεωργακόπουλος

Παρελθόν (πριν γίνει ... παρών) από τη Νίκη ο Αρκάς τερματοφύλακας Γεωργακόπουλος
Στην Τρίπολη επέστρεψε ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, καθώς ναυάγησε ο δανεισμός του στη Νίκη Βόλου μετά την σίγουρη απόκτηση του Αλέξη Ταμπάκη.


Πριν προλάβει καλά καλά να γίνει παρόν στη νεοφώτιστη Νίκη, ο Γιώργος Γεωργακόπουλος αποτέλεσε παρελθόν από τους Βολιώτες. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα που είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στους «μπλε», επέστρεψε στην Τρίπολη, καθώς μετά από συνάντηση που είχε με τον τεχνικό της ομάδας Γουίλιαμ Βλουτ, φάνηκε πως δεν είναι στα βασικά πλάνα και συμφωνήθηκε να αποχωρήσει. Ο λόγος που ο Γεωργακόπουλος θα φύγει πριν καν πάει στη Νίκη, είναι ο σχεδόν σίγουρος ερχομός του Αλέξη Ταμπάκη στον Βόλο, ο οποίος θα είναι και ο βασικός τερματοφύλακας της Νίκης.

Όσον αφορά το μέλλον του Γεωργκακόπουλου, αυτό θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που θα υπάρξουν με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα, αν και με δεδομένη την παρουσία του Μπαντή και την απόκτηση ξένου πορτιέρο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει, μιας και δεν πρόκειται να πάρει τις ευκαιρίες που και ο ίδιος θα ήθελε.

gazzetta.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...