Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράτησε τη Μακάμπι ο προπονητής της πριν τον αγώνα με τον Αστέρα!

Παράτησε τη Μακάμπι ο προπονητής της πριν τον αγώνα με τον Αστέρα!
Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ο Ισπανός προπονητής, Όσκαρ Γκαρθία, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνης.
Η είδηση είναι από το sentragoal που αναφέρει ότι ο προπονητής της αντιπάλου του Αστέρα Τρίπολης στα play off του Europa League ήταν πολύ δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης του Ισραήλ να εντείνει ακόμη περισσότερο τις επιχειρήσεις της.
Σε συνάντησή του με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζόρντι Κρόιφ, γιο του θρυλικού Ολλανδού παίκτη, Γιόχαν Κρόιφ, του γνωστοποίησε τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από την ομάδα, στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους παίκτες και έφυγε από την χώρα.
Την θέση του θα πάρει ο Αγέσταραν, ο οποίος έχει θητεύσει ως βοηθός σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπς και θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση της Μακάμπι κόντρα στον Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη, στην Κύπρο, καθώς η UEFA δεν επιτρέπει την διοργάνωση αγώνων στο Ισραήλ.
Η εμπόλεμη κατάσταση έχει επηρεάσει πάρα πολύ άσχημα τον ισραηλινό αθλητισμό, καθώς πολλά μεγάλα events, αλλά και εγχώριες διοργανώσεις έχουν καθυστερήσει αισθητά να πραγματοποιηθούν και σε πολλές περιπτώσεις ματαιώνονται.
Εκτός αυτού, δεν είναι λίγοι οι αθλητές, οι οποίοι θέλουν να αφήσουν την χώρα εντελώς, αναζητώντας νέο σταθμό στην καριέρα τους, σε άλλη χώρα, κάτω από πιο φυσιολογικές συνθήκες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...