Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραδιά που ένωσε αθλητισμό και μουσική στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. (εικόνες – βίντεο)!

Βραδιά που ένωσε αθλητισμό και μουσική στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. (εικόνες – βίντεο)!
Μουσική βραδιά έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ), με αφορμή την έναρξη της νέας προπονητικής χρονιάς.
Εκεί βρέθηκαν οι προπονητές του συλλόγου Χάρης Ξαγάς, Γιάννης Μυλωνάς και Κατερίνα Μανδρώνη, καθώς και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος, ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την αξιοποίηση του χώρου και θύμισε τις ενέργειες που είχε κάνει ο πρώην δήμος Τεγέας, ώστε να δημιουργηθεί εκεί ένας αθλητικός χώρος, πράγμα που τελικά δεν έγινε.
Τον κόσμο διασκέδασαν ο Κωνσταντίνος και η Βάνα Αγγελοπούλου (κιθάρα-τραγούδι) , μαζί με τον Μαρίνο Δελή (κιθάρα-τραγούδι), και τον Βασίλη Γεωργακόπουλο (πλήκτρα).
Μετά τη μουσική βραδιά ακολούθησαν χοροί από τα παιδιά του Go Latin.
Όπως ενημέρωσε ο Πέτρος Καλτεζιώτης φέτος θα λειτουργήσει στο ΣΑΤ ένα νέο πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με την ονομασία: «Tennis για όλη την οικογένεια». Στο πρόγραμμα αυτό, οι γονείς και τα παιδιά, θα μπορούν να μαθαίνουν και να παίζουν tennis, την ίδια ώρα σε παράλληλα τμήματα. Παράλληλα θα συνεχίσουν να λειτουργούν και τα τμήματα: Παιδικό (από 4 έως 12 ετών), Εφηβικό (13 έως 18 ετών), Γυναικών, Αρχαρίων, Ενηλίκων.
Για πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τη Γραμματεία του συλλόγου, στο 6ο χιλ Τρίπολης-Σπάρτης, ή καλέστε στα τηλέφωνα 2710-556-500, 697-6858-699, 697-6858-633, 698-445-9999 ή να επισκεφτείτε το website: www.tripolitennis.gr.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...