Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας - Ψυχραιμία συνιστά ο Βεργέτης ...

Αστέρας - Ψυχραιμία συνιστά ο Βεργέτης ...
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης, ο οποίος αναλυτικά δήλωσε:


Για το παιχνίδι:«Δεν με στενοχωρεί τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση. Θα κάτσουμε να δούμε το παιχνίδι και να αναλύσουμε τα αίτια. Μέσα από αυτό το παιχνίδι μόνο να βελτιωθείς μπορείς.

Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Ήμασταν πολύ ευάλωτοι πίσω ακόμα και με υπεραριθμία παικτών μας. Όπως είπα και πριν θα αναλύσουμε, θα συζητήσουμε και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Θεωρείτε ότι έχει επηρεαστεί ο Αστέρας λόγω της Ευρώπης;«Με προβληματίζει ότι δεν είμαστε οι ίδιοι όπως στην έδρα μας όταν παίζουμε εκτός. Η ομάδα ξεκουράστηκε και έκανε μία μίνι προετοιμασία, ως όφειλε, αλλά όλα αυτά δεν βγήκαν στο γήπεδο».

Πού οφείλεται αυτό; «Θεωρώ ότι ήταν πολλοί παίκτες σε κακή μέρα σήμερα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Η ομάδα είχε δύο βδομάδες που ξεκουράστηκε και δούλεψε, αλλά είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα».

Υπάρχει περίπτωση το μυαλό των παικτών να ήταν στο παιχνίδι της Πέμπτης;«Δεν το πιστεύω αυτό. Οι παίκτες ήρθαν εδώ συγκεντρωμένοι, αναλύσαμε τον Πανιώνιο, είδαμε τα παιχνίδια του και είχαμε ένα πλάνο. Για την Μπεσίκτας δεν έχουμε κάνει ούτε κουβέντα ακόμα».

Θα ακολουθήσουν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας;
«Δεν βοηθούν οι πολλές αλλαγές. Χάνει η ομάδα την ομοιογένειά της. Δεν είναι λύση αυτό και δεν ωφελεί και την ψυχολογία των παιδιών. Πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, να δούμε τι φταίει και να προχωρήσουμε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...