Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έχασαν από τον Ολυμπιακό οι πιτσιρικάδες του Αστέρα

Έχασαν από τον Ολυμπιακό οι πιτσιρικάδες του Αστέρα
Η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) γνώρισε την πρώτη ήττα στο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αφού έχασε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον Ολυμπιακό με 4-3 σε ένα υπέροχο πραγματικά παιχνίδι.


Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 40΄με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Κοντογιαννόπουλου (0-1), όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Λάμπρου (1-1).

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Αστέρας έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Τσέκο, Κουσιά και Γκίτση και τελικά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ (2-1) με σουτ του Βάρκα έξω από την μεγάλη περιοχή. Σα να μην έφτανε αυτό, επτά λεπτά αργότερα ο Κουγιός ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Στο 75’ ο Ζήσης με φάουλ μείωσε το σκορ (3-2) για λογαριασμό του Αστέρα, για να ακολουθήσει στο 83’ το 4-2 από τον Μπέτσα και νέο γκολ του Ζήση με φάουλ στο 90’ (4-3) που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Ολυμπιακός:Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάτσης, Αλιώτης, Νικολάου, Χρήστου, Βάρκας, Λάμπρου, Τσιλίκης, Κηπουρός, Κούγιος
Αστέρας:Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Α. Ζήσης, Γκίτσης, Κοντογιαννόπουλος, Νάτσης, Καραμήτος, Κουσιάς, Τσιώλης, Δ. Παπαγεωργίου. Έπαιξαν και οι Σαλτάρης, Παπαγιαννέας και Κατσίγιαννης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...