Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ισοπαλία στην Κρήτη με παίχτη λιγότερο πήραν οι νέοι του Αστέρα

Ισοπαλία στην Κρήτη με παίχτη λιγότερο πήραν οι νέοι του Αστέρα
Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Παπαγγελή με κόκκινη κάρτα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.


Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μαραθιανός, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα Νίκος Κόκκαλης απέκρουσε διατηρώντας την εστία του ανέπαφη. Ο Μαραθιανός ωστόσο ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ με δυνατό σουτ στο 25ο λεπτό.

Παίζοντας στη συνέχεια έξυπνα και προσέχοντας την αμυντική του τακτική, ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γαρυφαλόπουλο και να πάρει το βαθμό ισοπαλίας, διατηρώντας το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

OΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Τουγλής (78′ Χατζάκης), Ρουσάκης, Δαμιανάκης, Χύζι, Μανιδάκης, Κοντογιάννης (72′ Φραγκιαδάκης), Μαραθιανός, Χρηστάκης (87′ Μπάμπης), Σακλαμάκης.

Αστέρας: Κόκκαλης, Γoγωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελλισάρης, Τσιώλης (56′ Παπαπέτρου), Μαργαρίτης, Γαρυφαλλόπουλος, Διγαλάκης (60′ Σαλαπάτας), Μηλιώτης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...